Începe procesul în care “Regele farselor” riscă să ia cinci ani de închisoare. Ce au constatat judecătorii

Publicat: 28/12/2020 | 23:25

Viața bate filmul de multe ori, iar “Regele farselor” este pe cale să descopere acest lucru printr-o experiență delicată! Explicația este simplă: începe procesul în care Gabriel Fătu riscă să stea cinci ani la închisoare. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate detalii despre constatarea făcută de judecători în cazul cunoscutului actor.

Magistrații au decis că poate începe judecata în dosarul ce vizează ancheta deschisă pe numele lui Gabriel-Dumitru Fătu, după ce a fost prins la volan sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Hotărârea a fost pronunțată în camera de consiliu înainte de Crăciun, potrivit surselor CANCAN.RO, iar actorul a putut face contestaţie în termen de trei zile de la comunicare.

“În baza art. 346 alin. 1 Cod procedură penală constată competenţa teritorială şi materială a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 226/P/2020 emis la data de 16.10.2020 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, privind pe inculpatul Fătu Gabriel-Dumitru, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. (1) din C.pen. dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Fătu Gabriel-Dumitru”, se arată în decizia pronunţată la Judecătoria Sectorului 1, București.

Cu cât se pedepsește fapta comisă de Gabriel Fătu

Conform art. 336 din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancționează și acea persoană care, aflată sub influența unor substanțe psihoactive, conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Începe procesul în care “Regele farselor”, Gabriel Fătu, riscă să primească 5 ani de închisoare © Facebook
Începe procesul în care “Regele farselor”, Gabriel Fătu, riscă să primească 5 ani de închisoare © Facebook

(Nu rata: Pentru ea divorțează “Regele farselor”?! Cum a fost fotografiat cunoscutul actor alături de o sexy-șatenă)

Gabriel Fătu și a doua soție se judecă pentru custodia fiicei lor

CANCAN.RO v-a dezvăluit în exclusivitate, în urmă cu două luni, că Georgiana Fătu a deschis la Judecătoria Sectorului 2 din București un proces care are ca obiect divorțul, exercitarea autorității părintești, pensia, programul de vizitare, dar și stabilirea domiciliului fetiței pe care o are cu actorul Gabriel Fătu; prințesa lor se numește Ingrid Ana și a venit pe lume în 2017, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

(Vezi și: Ei sunt bărbaţii care şi-au înlocuit nevasta cu o versiune mai…tânără!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.