Incendiu violent la un hotel din Păltiniș! Peste 100 de persoane au fost evacuate, pompierii intervin de urgență

Publicat: 13/02/2020 | 08:29

În această dimineață, un puternic incendiu a izbucnit la un hotel din Păltiniș, acolo unde erau cazate peset 100 de persoane. Se pare că totul s-a petrecut în interiorul zonei SPA, după cum anunță ISU Sibiu. 

Peste 100 de persoane au fost evacuate de urgență dintr-un hotel din Păltiniș, după ce a izbucnit un incendiu violent în local. Potrivit informațiilor oferite de ISU Sibiu, incendiul a început în interiorul zonei SPA, iar în urma celor întâmplate, 2 femei au fost intoxicate cu fum. La fața locului au intervenit de urgență pompierii, ajutați fiind de 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și mai multe echipaje medicale.

„Printr-un apel venit pe nr. de urgenţă 112, în această dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA a unei unităţi de cazare tip hotel din staţiunea Păltiniş. S-a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, potrivit antena3.ro.

Cele 2 femei intoxicate cu fum, care se aflau în zona spa în momentul producerii incendiului au fost transportate de urgență la spital, dar se află în afara oricărui pericol, din fericire.

Între timp, pompierii au reușit să stingă incendiul, iar în urma celor întâmplate au fost evacuate peste 100 de persoane.