Incendiu puternic în Timiș! Un restaurant a izbucnit în flăcări. Trei oameni au fost răniți. VIDEO

Publicat: 28/06/2020 | 14:40

Un incendiu puternic a izbucnit la un mare restaurant din județul Timiș. Locația a ars în totalitate, iar la acest moment pompierii lucrează pentru lichidarea completă a focului.

Duminică, la prânz, un restaurant a fost cuprins de flăcări în localitatea Sacoșu Turcesc. Pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru a doborî flăcările care cuprinseseră întreaga locație.

(CITEȘTE ȘI:Percheziții pe litoral! Autoritățile au verificat dacă sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2. Au fost aplicat numeroase sancțiuni)

„ISU Timiș – ora 11:48, am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un restaurant din localitatea Sacoșu Turcesc.

La locul intervenției s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 11 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Buziaș.

(CITEȘTE ȘI:Cele mai importante lecții pe care le-a învățat Mick Schumacher de la tatăl lui. Declarații emoționante despre legendarul pilot de Formula 1)

De asemenea, în sprijin se deplasează și 2 autospeciale de stingere de la detașamentele 1 și 2 Timișoara.

La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. Se lucrează pentru lichidarea incendiului.

Din primele informații, nu se înregistrează victime.”, se arată în comunicatul ISU Timiș.

Trei oameni au fost răniți și au necesitat îngriiri medicale. Persoanele vizate au avut atac de panică la momentul izbucnirii incendiului.

(CITEȘTE ȘI:Dan Tudorache, declarații despre construcția Spitalului “Sfântul Vasile cel Mare”: “Avem 55 de milioane de euro economisiți”. Când va fi inaugurat)