Incendiu la un clubul din Timișoara, după ce un fulger a lovit în curtea bazei de agrement

Publicat: 10/06/2020 | 22:49

Un dezastru a fost evita la Timișoara, unde un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un club. Totul a pornit în timpul unei furtuni ce s-a abătut asupra orașului. Un fulger a lovit în curtea bazei de agrement în care se află clubul.

Incendiul a izbucnit, miercuri seara, în jurul orei 20.30  la un club „No Name” din Timișoara. Potrivit autorităților, în timpul furtunii care s-a abătut asupra orașului, acoperișul clădirii din incintă s-a aprins. Omenii ce locuiesc lângă club au văzut că acesta arde și speriați au sunat imediat  la numărul de urgență 112. (CITEȘTE ȘI: UN PRIMAR DIN DÂMBOVIȚA CERE AJUTORUL LOCALNICILOR PENTRU A STINGE UN INCENDIU DE VEGETAȚIE. OAMENII AR AJUTA, DAR SE CONFRUNTĂ CU O SITUAȚIE INEDITĂ)

A fost nevoie de zeci de pompieri pentru a  stinge imediat flăcările care amenințau să ajungă și la alte clădiri din apropiere, potrivit ziarului Opinia Timișoarei(VEZI ȘI: AL TREILEA BEBELUȘ NĂSCUT LA MATERNITATEA ODOBESCU DIN TIMIȘOARA A FOST CONFIRMAT POZITIV LA NOUL CORONAVIRUS: ”ACOLO A FOST ȘI ESTE UN FOCAR DE COVID-19”)

La fața locului s-au deplasat 17 pompieri, trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălțime și un echipaj SMURD. Cei de la ISU Banat au reușit să lichideze rapid incendiul.  Din fericire, focul a fost ținut sub control, nu au fost înregistrate victime, iar pagubele materiale nu sunt foarte mari.

În acest caz o anchetă este în desfășurare, iar cei de la ISU Banat urmează să stabilească, la finalul intervenției, cauza probabilă a producerii incendiului.

Se pare că nu este primul incident de acest timp, care are loc aici. În 2008, același club, „No name”, a fost la un pas să fie mistuit de flăcări, după ce într-o noapte un incendiu puternic a izbucnit tot la acoperișul localului.