Incendiu la Spitalul CFR Brașov! O priză de la Centrul de vaccinare a luat foc. A fost solicitată intervenția pompierilor

Publicat: 29/12/2020 | 21:57

Un dezastru putea avea loc astăzi la Spitalul CFR Brașov, undea putea izbucni un incendiu de proporții. O priză a luat foc, marți, la Centrul de vaccinare din Spitalul CFR Brașov, din fericirea incendiul a fost stins imediat de către personalul spitalului.

Pompierii au intervenit, marți, la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 aflat în curs de amenajare la Spitalul CFR Braşov, la un început de incendiu provocat din cauza unei prize care a luat foc, informează Mediafax. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU LA SPITALUL DE PSIHIATRIE SOCOLA! UN TÂNĂR DE 33 DE ANI A MURIT CHIAR ÎN NOAPTEA DE CRĂCIUN)

O priză a luat foc, iar personalul a intervenit cu un stingător. Când au ajuns pompierii, „s-au asigurat că totul este în regulă şi că nu sunt probleme”.

„Am fost solicitați să intervenim la un început de incendiu la Centrul de vaccinare ce se amenajează la Spitalul CFR”, a anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov.

Din fericire, focul nu s-a extins și nu a fost înregistrată nicio pagubă. Pompierii ajunși la fața locului s-au asigurat că totul este în regulă și au eliminat orice pericol. (VEZI ȘI: 7 OAMENI AU MURIT ÎN URMA UNUI INCENDIU IZBUCNIT LA SECȚIA ATI A UNUI SPITAL DIN EGIPT. VICTIMELE ERAU INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS)

„Incendiul era lichidat când au ajuns cele două echipaje de pompieri. Nu s-au înregistrat pagube. A ars un prelungitor”, a precizat pentru Libertatea.ro ofițerul de serviciu de la ISU Brașov.