Incendiu devastator la o biserică din Suceava! A fost nevoie de intervenția a zece echipaje de pompieri

Publicat: 13/01/2021 | 21:41

Un incendiu de proporții a avut loc la o Biserica din localitatea Brodina de Sus, județul Suceava. Întreaga construcție a fost cuprinsă, miercuri seara, de flăcări. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de zece echipaje de pompieri.

Din primele informații, focul ar fi pornit din interiorul bisericii, cel mai probabil de la ghirlanda luminoasă care împodobea bradul de Crăciun. Alarma a fost dată, miercuri, în jurul orei 18:00, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU DE PROPORȚII ÎN CAPITALĂ! UN BĂRBAT ȘI-A DAT FOC LA PROPRIUL APARTAMENT)

„Intervenim la incendiu la biserică şi clopotniţă. Este ardere generalizată. Intervin pompierii militari de la mai multe subunităţi şi SVSU-urile din zonă”, a anunţat ISU Suceava.

În total 10 echipaje de pompieri militari de la Vicovu de Sus și Rădăuți, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor din zonă au ajuns la locul incendiului. (VEZI ȘI: INCENDIU LA SPITALUL DE PSIHIATRIE DIN GĂTAIA! FOCUL A PORNIT DE LA O ȚIGARĂ CE A APRINS O SALTEA)

În urma incendiului biserica a ars în totalitate, iar pagubele materiale sunt însemnate. Din fericire nu au fost înregistrate victime.