Incendiu devastator în Prahova! Patru case s-au făcut scrum. O femeie a ajuns la spital VIDEO

Publicat: 16/04/2020 | 12:05

Dezastru pentru mai multe familii din județul Prahova. Chiar în pragul sărbătorilor Pascale, locuințele le-au fost distruse de incendii. Patru case au luat foc într-o singură noapte. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI SFIDEAZĂ POLIŢIA! ANUNŢUL CARE VA ÎNFURIA AUTORITĂŢILE: “PE MINE NU POATE SĂ MĂ OPREASCĂ NIMENI! O SĂ MĂ DUC LA BISERICĂ DE PAŞTE”)

Prima alarmă s-a dat în Ploiești, la un apartament. Vecinii au sunat la 112 când au simțit mirosul puternic de fum. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje și ambulanța SMURD.

TRAGEDIE LA LONDRA! UN ROMÂN ERA APROAPE VINDECAT DE COVID-10, MEDICII SE PREGĂTEAU SĂ-L EXTERNEZE DAR, BRUSC, A MURIT! AVEA 34 DE ANI

Proprietara, o femeie de 51 de ani, a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe o suprafață de 30% din corp și a fost transportată la spital. Femeia a fost găsită inconștientă. Cauza ar fi un aragaz nesupravegheat. Femeia ar fi încercat să stingă singură focul.

Spre dimineață a luat foc a doua casă

La ora 04.23 a izbucnit un incendiu la o casă în comuna Iordăcheanu. Incendiul se manifesta violent, iar la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de stingere. Se pare că focul ar fi pornit de la jarul căzut din sobă.

PRIMA VICTIMĂ. UN ROMÂN PLECAT ÎN GERMANIA LA CULES DE SPARANGHEL, UCIS DE COVID-19. ANUNȚUL OFICIAL AL MAE

Un alt incendiu a izbucnit la Breaza, in jurul orei 05.24 la două locuințe. Arderea se manifesta violent la una dintre case și s-a extins rapid și la casa vecină. Patru echipaje de pompieri au fost trimise și aici, iar salvatorii s-au luptat mai bine de două ore cu focul. Se pare că un coș de fum defect ar fi produs incendiul.