Incendiu de proporții în Capitală! Un bărbat și-a dat foc la propriul apartament

Publicat: 11/01/2021 | 13:55

Un incendiu puternic a izbucnit în Capitală, după ce un bărbat și-a dat foc la propriul apartament. La fața locului au ajuns pompierii, care încearcă să neutralizeze flăcările.

Incendiul are loc în Sectorul 6, într-un apartament situat la etajul 1, de pe Aleea Poarta Albă. Casa bărbatului arde cu flacără puternică si degajare mare de fum pe casa scării. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, autoscara, descarcerare și un echipaj SMURD. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU LA SPITALUL DE PSIHIATRIE DIN GĂTAIA! FOCUL A PORNIT DE LA O ȚIGARĂ CE A APRINS O SALTEA)

În prezent, se acționează pentru stingerea incendiului și evacuarea a doi locatari. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Și-a dat foc la apartament

Se pare ca proprietarul și-a dat foc la apartament și nu este pentru prima dată când orchestrează o asemenea scenă. Pompierii au mai intervenit de două ori la adresa respectivă, când bărbatul amenința că își dă foc la apartament.

Bărbatul a ieșit singur din apartament și se află în prezent în grija echipajelor de poliție. Din incendiu a fost salvați doi iepurași, care vor fi adoptați de pompierii Detașamentului Bujoreni. (VEZI ȘI: INCENDIU LA CENTRALA NUCLEARĂ DE LA CERNAVODĂ. S-A INTERVENIT DE URGENȚĂ PENTRU STINGEREA FLĂCĂRILOR)