Încearcă Blackjack online, un joc pe care se paria în Sevilla încă din 1569!

Publicat: 23/03/2020 | 17:32

Celebrul scriitor și parior spaniol, Miguel de Cervantes, a denumit pentru prima dată acest joc și l-a pus în operele sale. Îl ai live online și pe Superbet!

Clubul FC Sevilla, mândria fotbalistică din sudul iberiei, a fost înființat în 1890, iar pariorii sportivi i-au avut măcar o data pe bilet pe andaluzi. Cu 321 de ani în urmă, Miguel de Cervantes, inventatorul lui Don Quijote și gambler recunoscut în istoria acelor vremuri, a scris pe malurile râului Guadalquivir “Rinconete și Cortadillo”, o nuvelă al cărei subiecți sunt doi maeștri la veintiuna (21). A fost prima referință scrisă a acestui joc, care a prins amploare și a fost testat apoi de regi, regine prinți și prințese la marile curți regale ale lumii.

Americanii l-au rebotezat Blackjack, nume mult mai atractiv și mai impunător în lumea cazinourilor, iar pe Superbet.ro și pe aplicația de mobil ți-l aducem zilnic live online.

Așează-te la o masă de 7 și bate dealerul live care va sta în fața ta!

Blackjack este unul dintre puținele jocuri de cărți în care participanții nu concurează unul împotriva celuilalt, ci fiecare trebuie să învingă crupierul (dealerul). Blackjack se joacă cu 8 seturi standard de 52 de cărți și suma cărților trase de tine trebuie să fie mai mare decât a dealerului, dar să nu depășească 21. Pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil, crupierul se oprește întotdeauna la 17. Cărțile de la 2 la 10 valorează exact cât scrie pe ele, valeții, damele și popii valorează 10 puncte, iar asul e mai versatil și valorează 1 sau 11 puncte, în funcție de care te ajută mai mult la mâna ta.

În Cazinoul Live de la Superbet ai 15 mese disponibile pe zi, fiecare cu 7 locuri și un crupier care te așteaptă să-l învingi! Încearcă!

Tipuri de pariuri pe Blackjack la Superbet

Pe lângă faptul că e un joc fermecător, istoric și foarte distractiv, Blackjack mai are o calitate: e și foarte divers în ceea ce privește plaja de pariuri. Pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil se poate paria pe o multitudine de variante, precum: Dublare Miză (Double Down) – (Dacă valoarea mâinii tale inițiale nu este 21, poți cere dublarea mizei și ți se va distribui încă o carte. Hit (Trage carte și adaug-o la cele pe care le ai deja în mână! Stand – (Ești mulțumit de cărți și nu mai tragi nimic. Push – (Ai același număr ca și crupierul și se declară remiză. Split – (Dacă ai două cărți idendice, poți să le separi și să faci două mâini. Perfect Pair – (Dacă ai două cărți identice ca număr și culoare).

Blackjack este regele cazinoului online de la Superbet. Ai constant în față un dealer live și nenumărate șanse la câștig. Intră în joc și așteaptă-ți cărțile câștigătoare!