Încasările artiștilor au scăzut considerabil. Cântăreața care a renunțat la lux și a devenit mai chibzuită. „Toc banii cu o mare viteză”

Publicat: 08/12/2020 | 11:06

Artiștii au fost unele dintre cele mai afectate persoane de pandemie, încasările acestora au ajuns aproape inexistente, iar mulți au fost nevoiți să se reprofileze sau să renunțe la multe dintre obiceiurile costisitoare pe care le aveau. Este și cazul artistei Carmen Șerban, care în această perioadă a renunțat la lux și a devenit mai chibzuită.

Artista a mărturisit că este o fană a luxului și că obișnuia să cheltuiască banii cu o viteză uluitoare, însă acum, din cauza contextului nefast, a fost nevoită să renunțe la multe din lucrurile care îi făceau plăcere. Având în vedere că mai toate concertele au fost anulate, artista a fost nevoită să fie mai chibzuită și să nu mai cheltuiască banii repede. (CITEȘTE ȘI: CARMEN ȘERBAN, LA UN PAS DE TRAGEDIE: ȘI-A PROTEJAT FAȚA CU MÂNA EXACT CÂND FLĂCĂRILE DIN CUPTOR AU IEȘIT)

 „Situația nu este deloc ușoară și cel mai grav afectați sunt artiștii care au acasă o familie numeroasă, cu mai mulți copii. Din fericire, sunt un artist căruia mereu i-a plăcut cartea. În afara specializărilor în muzică, sunt absolventă de Master în Comunicare Mediatică și Publicitate. În tinerețe, am absolvit cursuri de contabilitate, Cursuri de Bussiness Master-Class, Cursuri de Expert în Achiziții Publice, Cursuri SEAP și sunt absolventă a Școlii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, din București.

Îmi place munca și îmi plac banii munciți de mine, pentru că nu m-am născut în puf. Ca orice femeie, toc banii cu o mare viteză, îmi place luxul, îmi place să călătoresc și să cheltuiesc foarte mulți bani, dar și când simt că vine o perioadă cu mai puține încasări, mă resetez și devin echilibrată cu cheltuielile. Deci puterea mea este încă în mine!”, a declarat Carmen Șerban pentru impact.ro.

Concertele de sărbători au fost anulate

Dacă în fiecare an, perioada sărbătorilor de iarnă era unul dintre momentele cele mai profitabile pentru artiști, acum lucrurile s-au schimbat. Majoritatea concertelor au fost anulate, iar artiștii, puși pe liber. (VEZI ȘI: CARMEN ȘERBAN, DECLARAȚII EMOȚIONANTE LA ȘASE LUNI DUPĂ CE ȘI-A PIERDUT TATĂL. “AȘ DA TOT CE AM PE LUMEA ASTA DACĂ…”)

„Pentru seara de Revelion am încheiat un contract încă din luna februarie a acestui an. Concertul urmează ca să se desfășoare în Franța. Din cauza pandemiei, lucrurile sunt încă neclare. Organizatorul va decide, după data de 15 decembrie, dacă evenimentul va avea loc anul acesta sau anul viitor.”, a mai spus Carmen Șerban.