Încă un suspect de coronavirus! A ajuns de urgență la spitalul din Craiova

Publicat: 01/03/2020 | 09:40

Ar putea fi al patrulea caz de infecție cu virusul Covid-19 în România! Persoana este acum internată la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeş” din Craiova, anunţă duminică Prefectura Dolj. (CITEȘTE ȘI: UN PACIENT INFECTAT CU CORONAVIRUS, DIN STATUL WASHINGTON, A MURIT. ESTE PRIMUL DECES CONFIRMAT ÎN S.U.A)

”Astăzi, 01.03.2020, situaţia epidemiologică a judeţului Dolj se prezintă astfel: 360 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 20 de persoane se află în carantină, iar o persoană suspectă de infecţie cu coronavirus este internată la Spitalul Clinic de Boli lnfecţioase si Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Craiova”, este anunțul făcut de  Prefectura Dolj. (NU RATA: FETIŢĂ DE CINCI ANI DIN BACĂU, SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS)

Conform autorităţilor, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19. (VEZI AICI: STB, MĂSURI DISPERATE DUPĂ CE S-A CONFIRMAT CORONAVIRUSUL ȘI ÎN ROMÂNIA. CE URMEAZĂ SĂ SE ÎNTÂMPLE CU MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN)

”La data si ora prezentului comunicat nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire cu virsul COVID-19 în judeţul Dolj”, se arată în comunicatul prefecturii.