Încă un membru în familia lui Vladimir Drăghia. “E adoptat!” Fanii l-au felicitat imediat pe artist

Publicat: 15/03/2020 | 09:15

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează o familie fericită, admirată de toată lumea. Trăiesc la superlativ povestea de dragoste și se dedică cu totul fetiței lor, Zora.

(CITEȘTE ȘI: VLADIMIR DRĂGHIA A PRIMIT O VESTE CUMPLITĂ. SOȚIA LUI, ALICE CAVALERU, ÎI ESTE ALĂTURI ȘI ÎL AJUTĂ)

Recent, cuplul a decis că încă un membru în familia nu i-ar încurca deloc. Și, astfel, Vladimir și Alice și-au adoptat un cățel, pe care câștigătorul de la Exatlon 1 deja l-a prezentat fanilor pe rețelele de socializare.

Vi-l prezint pe Loco, noul membru al familiei Drăghia. E de o rasă incertă, cu vârsta undeva între pui stângaci și bătrân înțelept și cu o uitătură blândă, tristă, cum numai fiintele ce au cunoscut greul au. E adoptat, dar sunt sigur că așa zice și el despre noi. Și are dreptate”, a scris Vladimir Drăghia.

(NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU VLADIMIR DRĂGHIA & SOȚIA DUPĂ CE ALICE I-A DESCHIS ”FOSTULUI” PROCES PENTRU AVERE! E CLAR CĂ…)

„Noul copil cu codiță! Acum gașca e completă”

Fanii i-au apreciat gestul și l-au felicitat pentru că a ales să adopte un animal. “Iubirea pe care o oferă un suflet de cățel nu o găsești la oameni! Să vă bucurați mulți ani de el… Eram sigură că o să adoptați. Cât sunteți de deosebiți… Noul copil cu codiță, să va aducă numai bucurii. Acum e gașca completă… Felicitări, un gest admirabil! Sper să inspiri cât mai mulți oameni să adopte!”, au scris fanii lui Vladimir Drăghia.