Încă un mega-scandal pentru George Burcea: mama lui, acuzată că s-a prostituat în Turcia, a luat decizia …

Publicat: 06/03/2020 | 20:51

Din scandal în scandal pică numele lui George Burcea, încă soțul Andreei Bălan! După ce se vorbește numai de divorț în ultima perioadă, apoi, bărbatul a fost prins sub influența subsanțelor interzise la volan, acum, ultima noutate: e vorba despre mama lui.

Nelu Burcea, tatăl lui George, avea să devină irascibil atunci când fiul său a făcut o serie de dezvăluiri despre copilăria lui și a fraților săi. În care Nelu Burcea, părintele lui George, era personajul negativ. Atunci, Nelu nu i-a întors replica numai lui George, ci a luat-o în collimator și pe fosta lui soție. Nici mai mult, nici mai puțin, bărbatul a spus că femeia s-a prostituat la Istanbul, în Turcia! (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT MONICA GABOR DUPĂ CE GEORGE BURCEA A POSTAT O POZĂ CU CLARA, FIICA LUI CU ANDREEA BĂLAN)

Femeia a acuzat șocul, fiindu-i jenă de apropiați, astfel că a luat o decizie: mama actorului îl va da în judecată pe Nelu Burcea, fostul partener de viață. Mai mult, ea a decis să și divorțeze official, cei doi fiind doar separați de câțiva ani buni, scrie impact.ro.

Andreea Bălan a dat cărțile pe față în scandalul cu George Burcea

Andreea Bălan a mărturist în mod public din ce cauză s-a separat de tatăl copiilor săi. Andreea Bălan s-a confesat, în direct, la emisiunea lui Dan Capatos. Vedeta a mărturisit că ruptura de George Burcea s-a produs încă din decembrie anul trecut, la doar cinci luni de la nunta de poveste pe care au avut-o. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0, ÎN PLIN SCANDAL LEGAT DE DIVORȚ. CE AU DECIS CEI DOI, DE DRAGUL FETIȚELOR)

Cântăreața a mărturisit la Xtra Night Show că se va ajunge la divorț dacă actorul nu redevine cel care a cucerit-o.  „Este foarte important ca iertarea asta să vină dacă el îşi doreşte să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ”, a spus Andreea Bălan despre relația ei cu George Burcea. (VEZI AICI: EA ESTE AMANTA LUI GEORGE BURCEA?! SOȚUL ANDREEI BĂLAN, FOTOGRAFIAT CU O „BOMBĂ-SEXY” DIN SHOWBIZ)

Andreea Bălan a recunoscut că poate au greșit amândoi în relația de cuplu, dar nu se aștepta ca separarea să se producă la scurt timp după nuntă.  „Într-o relație greșesc amândoi și când se ajuge la o despărțire ambii au greșit. Unul mai mult, celălalt mai puțin, doar că în situația de față… Eu eram ok, eram fericită, nu aveam prea multe să-i reproșez. Eu am început să-i reproșez în decembrie când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii prea multe pentru că nu vreau ca mai târziu fetițele mele să vadă. Dar pot să vă spun în mare că discuțiile au început în luna decembrie. Nu era la fel de drăgăstos, la fel de afectuos, mai lipsea nopți de acasă și la un moment dat când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Apoi am plecat în vacanță. În vacanță a fost bine”, a mai spus Andreea Bălan.