Încă un erou din linia 1 a murit după ce s-a infectat cu SARS – CoV – 2. Medicul avea 59 de ani

Publicat: 25/12/2020 | 14:24

Medicul Enache Gloria, din cadrul secției e Pneumologie de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” din București, a murit în urma infectării cu noul coronavirus.

Femeia avea 59 de ani și muncea de foarte mulți ani în unitatea medicală menționată mai sus. Starea ei s-a agravat în timp, iar în cele din urmă a fost răpusă de virus. În urma ei a rămas o mamă în vârstă de 88 de ani și fetița acesteia de 13 ani, anunță dcnews.ro.

Victime și în Câmpina

În urmă cu o săptămână, doi medici din Câmpina, Alexandrina și Octavian Ionete, soţ şi soţie, au fost răpuși de COVID-19. Ei erau specializați în radiologie. Octavian Ionete ieșise la pensie, iar soția sa, dr. Alexandrina Ionete încă profesa în cadrul spitalului de la Câmpina. Cel mai probabil, în respectiva unitate medicală s-a infectat cu COVID-19.

“Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întregul colectiv de salariați, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinșilor medici Alexandrina și Octavian Ionete, profesioniști de o imaculată probitate și o înaltă competență profesională. Dumnezeu să-i odihnească!”, au transmis reprezentanții Spitalului Municipal Câmpina, potrivit ziarulincomod.ro.