Încă un divorț la Casa Regală! Regina Elisabeta primește o nouă veste proastă: un alt nepot o dezamăgește

Publicat: 18/02/2020 | 17:09

Recent, a fost anunțat divorțul nepotului Reginei Elisabeta, Peter Phillips și soția sa, Autumn, iar acum o altă despărțire urmează. Un alt nepot al reginei, Earl of Snowdon, va divorța după 26 de ani de căsătorie.

Conform insider.com, fiul prinţesei Margareta, Earl of Snowdon şi soţia sa, Contesa Snowdon vor divorţa. Cei doi formează o familie de peste 26 de ani, însă se pare că totul a ajuns la sfârșit pentru ei. (CITEȘTE ȘI: PETER PHILLIPS, CEL MAI MARE NEPOT AL REGINEI ELIZABETH A II-A A MARII BRITANII, DIVORȚEAZĂ! “DECIZIA A FOST LUATĂ DUPĂ…”)

„Contele și contesa de Snowdon au căzut de acord, amiabil, că relația lor s-a sfârșit și că urmează să divorțeze. Amândoi cer ca presa să respecte intimitatea lor și a familiei”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului regal. (VEZI ȘI: „PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE DIVORȚEAZĂ”. ANUNȚ-ȘOC PENTRU FAMILIA REGALĂ A MARII BRITANII. CÂȚI BANI VA CÂȘTIGA AMERICANCA ÎN URMA DIVORȚULUI)

Ghinionul și veștile proaste s-au abătut asupra Casei Regale. Regina Elisabeta primește lovitură, după lovitură. Cuplul regal este al doilea din familia britanică care își anunță divorțul. Nu se știe dacă soția lui Amstrong-Jones, Contesa, își va păstra titlul și după divorț.

Earl David Armstrong-Jones este cunoscut pentru compania sa de mobilier și design de interior, Linley. Acesta s-a căsătorit cu soția sa în octombrie 1993 și au împreună doi copii.