Încă un deces în rândul cadrelor medicale! O asistentă din Țăndărei a murit din cauza virusului COVID-19

Publicat: 14/04/2020 | 11:45

Orașul Țăndărei a fost băgat în carantină, de autorități, la începutul lunii aprilie, din cauza numărului ridicat de persoane infectate cu virusul COVID-19. Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică a anunță un nou deces în rândul cadrelor medicale infectate cu noul virus.

Persoana decedată este o asistentă, în vârstă de 42 de ani, din Țăndărei. Femeia reprezintă cel de al treilea deces în rândul cadrelor medicale. (CITEȘTE ȘI: MARCEL VELA A FĂCUT ANUNȚUL! CE RESTRICȚII CONȚINE ORDONANȚA MILITARĂ 9)

„Din primele informații asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13.04.2020. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată  COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetești unde a fost și internată.  A fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase  ‘Victor Babeș” în data de 4 aprilie 2020”, arată comunicatul autorităților.

Conform raportărilor, până în acest moment, au fost înregistrate 812 de cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor medicale. (VEZI ȘI: CAZ INEDIT ÎN GIURGIU! UN PRIMAR S-A FOTOGRAFIAT ÎMBRĂȚIȘÂND BĂTRÂNII CĂRORA LE-A DUS ALIMENTE! „ESTE REGRETABIL CE A FĂCUT”)

Autoritățile au decis să închidă serviciul local de ambulanță de la Țăndărei după ce trei dintre asistentele care lucrau la stația din localitate au contractat noul coronavirus.