Încă un caz nou de coronavirus în România! Numărul total a ajuns la 49

Publicat: 12/03/2020 | 17:58

Încă un caz nou de coronavirus a fost confirmat, joi dimineață, în România! Numărul total a ajuns acum la 49.

În ultimul caz confirmat este vorba despre o femeie de 45 de ani, care a venit din Italia, iar în  prezent se află în carantină la Arad. Cele mai multe persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 sunt în municipiul București, în număr de 20. (CITEȘTE ȘI: INFORMAŢII NOI DESPRE CORONAVIRUS. 15 RECOMANDĂRI PRIN CARE ŞI TU POŢI PREVENI RĂSPÂNDIREA VIRUSULUI UCIGAŞ, COVID-19)

Pacientul de la Gerota

Bărbatul care a răspândit virusul la mai multe persoane este un fost ofițer în rezervă, de la MAI și angajat al ADP sector. Acesta nu a recunoscut, în primă fază,  că a fost plecat din România,  în Israel. Așadar, pe numele său a fost deschis, miercuri, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. (VEZI ȘI: S-A CONFIRMAT! DOUĂ VEDETE DE LA HOLLYWOOD AU FOST INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS)

Alături de bărbat a mai fost o femeie, de la evidența populației. Cei doi au mers împreună în vacanță. Acum și pentru femeie există o confirmare de coronavirus. Aceasta a evitat să le spună medicilor că a fost plecată, a  intrat în contact cu alte persoane, fapt care a dus la mai multe infectări în cadrul spitalului.