Încă o tragedie în showbiz-ul românesc! Un renumit cântăreț a murit, după ce a făcut infarct azi-noapte

Publicat: 15/06/2020 | 08:42

După moartea lui Costin Mărculescu, încă un artist și-a pierdut viața, iar acest lucru a șocat din nou lumea showbizul românesc! Este vorba despre Ciprian Bela, un manelist de numai 48 de ani, cel care cânta împreună cu taraful, în emisiunea lui Țociu și Palade. 

Încă o veste tristă în showbizul românesc! Un renumit artist a murit la numai 48 de ani, în urma unui infarct suferit azi-noapte. Este vorba de nimeni altul decât Ciprian Bela, un manelist extrem de cunoscut și îndrăgit de public.

CITEȘTE ȘI – JUSTIN BIEBER, DIAGNOSTICAT CU O BOALĂ MORTALĂ, DAR ȘI CU MONONUCLEOZĂ CRONICĂ. ARTISTUL A FĂCUT DECLARAȚII SFÂȘIETOARE

Ciprian Bela cânta în emisiunea lui Țociu și Palade

Manelistul de numai 48 de ani a murit noaptea trecută, după ce a suferit un infarct. Vestea tristă a fost dată în mediul online de către un coleg de breaslă al acestuia, iar fanii săi au rămas profund marcați și îndurerați. Potrivit informațiilor, Ciprian Bela a susținut, seara trecută, un program la Crama Domnească, un local din Centrul Vechi.

NU RATA – DOLIU ÎN MUZICA DIN ROMÂNIA. UNUL DINTRE CEI MAI APRECIAŢI ARTIȘTI A FOST RĂPUS DE BOALĂ MORTALĂ

La un moment dat, artistului i s-a făcut rău, chiar pe finalul programului, a început să acuze dureri în piept și a mers la baie, pentru a se spăla pe față. Din păcate, Ciprian Bela și-a găsit sfârșitul subit, chiar în baia localului în care cânta.

Acesta cânta împreună cu formația sa în emisiunea lui Țociu și Palade, Superbingo Metropolis. Pe contul său de Facebook, Ciprian Bela posta numeroase fotografii în care părea fericit și împlinit, mai ales că le pregătea fanilor săi o surpriză muzicală. Din păcate, nu a mai putut să ducă la bun sfârșit planul de a scoate o nouă melodie, așa cum le promisese celor care îl urmăresc în mediul online.