Încă o persoană, răpusă de coronavirus în România! Cine este victima şi în ce spital a murit

Publicat: 22/03/2020 | 13:04

Din păcate, în urmă cu doar câteva minute, autorităţile au anunţat că încă o persoană a fost răpusă de noul coronavirus în România. Este vorba de un bărbat care era internat la un spital din Bucureşti. 

Citeşte şi: Povestea tragică a primului român decedat de coronavirus! Medicii se aşteptau de câteva zile să moară

Încă o persoană, răpusă de coronavirus în România

Potrivit primelor informaţii oficiale, al doilea bărbat care a încetat din viaţă astăzi, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus era internat la spitalul Victor Babeş. El avea 74 de ani şi a fost transferat în urmă cu câteva zile de la o clinică privată, unde făcea dializă.

“Astăzi, 22 martie, au fost înregistrate primele 2 decese pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova, pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”, transmite Grupul de Comunicare Strategică, relatează libertatea.ro.

Află şi: Sfaturi utile pentru persoanele vârstnice în plină pandemie de coronavirus

Din păcate, alte 66 de cazuri de coronavirus au fost confirmate până la această oră în ţara nostră. În total, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (47 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța și 1 la Iași).

Nu rata: Imagini de film pe străzile din Focșani. Icoana Făcătoare de Minuni de la Dălhăuţi, plimbată pe străzile orașului pentru combaterea coronavirusului

După ce azi-noapte, au fost anunțate noile restricțiil împotriva răspândirii noului coronavirus, românii au ieșit azi din case și au mers la biserică, pentru slujba de duminică.