Încă o Ordonanță Militară în România! Măsuri DRACONICE în lupta cu COVID-19

Publicat: 03/04/2020 | 11:32

Ludovic Orban, premierul României, i-a solicitat lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, să pună la punct o nouă Ordonanță Militară, în care să fie stipulată, clar, perioada de izolare, dintre curse, a șoferilor responsabili cu transportul de mărfuri cât timp țara este în criză pandemică și situație de urgență.  

VEZI AICI: O NOUĂ TEORIE A CONSPIRAȚIEI CAPĂTĂ PROPORȚII! CINE ESTE CEL CARE A CREAT CORONAVIRUSUL ȘI CUM S-AR FI PRODUS PRIMA INFECȚIE UMANĂ

Cred că ar fi binevenită o ordonanță militară, prin care să eliminăm completarea chestionarelor, a declarațiilor de către șoferii străini pentru a elibera zona și a fluidiza traficul. Așadar, nu mai completează chestionarul, semnează doar declarația că în 48 de ore părăsesc România, cu amendamentul că se opresc doar în stațiile de benzină și parcările impuse prin acel coridor verde de către Ministerul Transporturilor”, a declarat premierul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS. Polițiștii trag un semnal de alarmă în legătură cu românii care fug din izolare. „Am fost obligați să le dăm drumul!”

Noua Ordonanță Militară va obliga persoanele care vin în România din Marea Britanie, Belgia, SUA, Turcia, Austria, Olanda și Elveția să intre automat în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile.

VEZI AICI: MARE ATENȚIE, ROMÂNI! COVID-19 A SUFERIT MUTAȚII. BOALA POATE REZISTA ÎN ORGANISM PÂNĂ LA 49 DE ZILE

Autoizolarea la domiciliu nu va mai fi, astfel, valabilă din cauză că țările enumerate mai sus au devenit “zone roșii”.