Încă o nuntă în lumea mondenă! Cortes și iubita sa, Roxana, s-au căsătorit. FOTO

Publicat: 16/05/2021 | 20:59

După ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, duminică a venit rândul unui alt cuplu să facă pasul cel mare. Este vorba despre Cortes și iubita lui, Roxana.

Artistul a postat fericit, special pentru fani, imagini emoționante de la fericitul eveniment. Vizibil entuziasmați, cei doi îndrăgostiți au trăit fiecare clipă la intensitate maximă.

Evenimentul a fost, așa cum se poate observa și din poze, unul foarte restrâns, alături fiindu-le doar prietenii apropiați și familia. „DA!!! Roxana Sticlan”, a fost mesajul care a însoțit postarea lui Cortes.

Fanii le-au transmis gândurile lor bune

Așa cum era de așteptat, fanii artistul au fost foarte fericiți să audă veste și le-au urat numai gânduri bune celor doi și le-au transmis mesaje pline de cuvinte de laudă.

„Felicitari!!! Casa de piatra!”, „Casă de piatra! Sa va iubiți toată viata ca în prima zi și fericiți!”, „Casa de piatra cu multa fericire!! Super dragute pozele voastre”, „O casnicie si o viata plina de bucuriii si fericire!”, „Sa fiti sanatosi si fericiti. Va pup”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Cortes a declara, în septembrie anul trecut, că a fost nevoit să-și amâne nunta cu Roxana din cauza pandemiei provocată de noul coronavirus.

”Ne-am amânat nunta pentru că inițial era programată pentru luna mai a anului (nr 2020) acesta și nu am avut ce să facem. Ne-am gândit cumva să mutăm pe septembrie-octombrie, dar ne-am gândit că poate pandemia va reveni sau va sta mai mult. Cred că am luat decizia potrivită”, spunea Cortes la Antena Stars.