Încă o nuntă cu fast în showbiz! Alina Pușcău a anunțat că se căsătorește în 2021. Cine este alesul inimii

Publicat: 11/01/2021 | 18:54

Alina Pușcău se mărită! Modelul a făcut anunțul surprinzător în urmă cu puțin timp, dar nimeni nu știe cu cine a ales să facă marele pas. Frumoasa româncă a stabilit deja data nunții.

După ce a fost pe rând iubita mai multor vedete internaționale, printre care se numără Vin Diesel, Edward Norton, Adrian Mutu sau Hugh Jackman, Alina Pușcău a decis că 2021 este anul în care se va căsători.

Se pare că fotomodelul și-a găsit, în sfârșit, alesul. Alina a făcut anunțul într-o emisiune tv. Deocamdată, ea nu a dezvăluit identitatea celui care i-a furat inima, dar a specificat că nu este român.

„Mă căsătoresc anul ăsta. Nu pot să spun (cine este). Nu este român”, a spus Alina Pușcău, despre cel pe care îl consideră ”un băiat extraordinar”.

Unde va avea loc nunta

Deși nu a dat prea multe detalii, Alina a menționat că nunta va avea loc anul acesta, dar nu în România. De asemenea, a dezvăluit că este vorba despre un bărbat mai în vârstă decât ea, care a cerut-o de nevastă de mai multe ori, dar abia acum a spus ”da”.

Vedeta este foarte discretă când vine vorba de viața ei privată. „Nu i-am spus lui mama. Sunt foarte private. (…) Este în șoc mama, pentru că niciodată nu am vorbit cu prietenii, nimic. Ziceam: „Mama eu nu vreau să mă căsătoresc…nu sunt pregătită”, a mai spus ea. A dezvăluit, totodată, că rochia de mireasă va fi făcută de celebrul creator de modă Ralph Lauren.