Încă două canale de sport în grila RCS-RDS!

Publicat: 11/12/2020 | 12:10

Cele două canale de sport noi din grila RCS-RDS vin din portofoliul Clever Media. Astfel, cablistul cu cei mai mulți abonați din România mai introduce de azi două canale de sport în grila digital, Look Sport+ HD și Look Sport 3 HD.

Dacă Look Sport+ avea varianta SD deja în grilă, Look Sport 3 HD este o noutate în grila cablistului, anunță paginademedia.ro. În acest moment sunt prezente următoarele canale Look în grila RCS-RDS: Look Sport+ SD și HD, Look Sport SD și Look Sport 3 HD. Posturile Look absente sunt Look Sport 2 și Look 4K. Look Sport+ se poate urmări pe poziția 123, iar Look Sport 3 HD pe 124. Pozițiile în grilă pot fi diferite în funcție de zona în care locuiești.

Nu sunt singurele canale recent introduse de RCS-RDS. Cablistul are în grilă de la începutul săptămânii Prima TV HD și Sport Extra HD.

Nou canal de sport în grila Digi: Sport Extra HD

Canalul Sport Extra HD a intrat în această săptămână în grila digitală Digi România. Postul TV se poate urmări pe poziția 160, fiind disponibil, de asemenea, și în grilele Telekom și Vodafone încă din vară.

Iată ce competiții pot fi văzute pe Sport Extra:

Competiții de motorsport – IndyCar, DTM (Campionatul German de Turisme), European Le Mans Series, Campionatul Național de viteză în coastă, Campionatul Național de Super Rally

Fight sports – Galele Bellator, Glory și ONE, precum și cele interne – Dynamite Fighting (transmise exclusiv de Sport Extra)

Fotbal – Serie B (Liga a doua din Italia)

Ciclism, Wrestling (AEW) și competiții de bărci cu motor

Sport Extra mai are în portofoliul său și următoarele platforme:

Live.sportextra.ro – site (pe baza de abonament) dedicat transmisiunilor video în direct, rezumatelor și documentarelor care fac parte din oferta de continut Sport Extra;

Sportextra.ro – site de conținut video și editoriale de autor, cu emisiuni și vloguri realizate de Andrei Niculescu, Catalin Striblea, Antal Putinică, Octavian Pescaru, Ioan Viorel, Cristi Petre, Dragoș Suciu;

sportextra.ro – paginile de Facebook si Instagram ale platformei, unde se găsește conținut dedicat pentru Social Media;

Radio – stream live GoRadio.

Sursa: paginademedia.ro