Încă 18 oameni au fost infestați cu COVID-19 în ”Căminul morții” din Galați

Publicat: 06/04/2020 | 20:56

Azilul din Galați continuă să facă victime! Încă 18 persoane au fost infectate cu virusul COVID-19, în azilul căruia i se spune ”Căminul morții”, după ce doi oameni au decedat zilele acestea. (CITEȘTE ȘI: A ”ÎNVIAT” O BĂTRÂNĂ DIN GALAȚI, MOARTĂ DE CORONAVIRUS! CE S-A ÎNTÂMPLAT LA AZILUL UNDE ERA INTERNATĂ)

Optsprezece persoane de la azilul privat din Galaţi, în care au murit deja două persoane, au fost confirmate până acum cu coronavirus. În cazul altora se aşteaptă rezultatele testărilor, potrivit news.ro.

CELE 7 RUTE OCOLITOARE ALE ORAȘULUI ȚĂNDĂREI, AFLAT ÎN CARANTINĂ. SFATUL POLIȚIȘTILOR

Rezultatele testelor prelevate de la cei circa 130 de bătrîni din azilul privat din Galaţi, unde au murit doi bărbaţi asistaţi confirmaţi cu coronavirus, au arătat că 18 persoane sunt pozitive. (NU RATA: MEDICII, SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE AUTORITĂȚI! ESTE VORBA DESPRE COPIII LOR)

O parte din bolnavi au fost transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi, în timp ce alţii au fost duşi la Spitalul CFR, spital de suport pentru tratarea bolnavilor de COVID 19 care au şi alte afecţiuni ce necesită îngrijiri medicale.

Şi alţi bătrâni din azilul privat de la Galaţi au simptome de boală. (AFLĂ ȘI: UN COLECTIV DE MEDICI ŞI O FABRICĂ DE TEXTILE DIN ROMÂNIA AU ÎNCEPUT SĂ FABRICE ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA COVID-19)

Azilul, în carantină

Unitatea este în carantină totală, după ce doi bătrâni au murit infectaţi cu coronavirus. (VEZI AICI: ALEGERILE LOCALE SE AMÂNĂ! MANDATUL ALEȘILOR LOCALI VA FI PRELUNGIT PÂNĂ LA FINALUL ANULUI)

În judeţul Galaţi, 119 persoane au fost confirmate până acum cu coronavirus, iar patru persoane, dintre care două din centrul de bătrâni, au decedat din cauza infecţiei.