Încă 1.258 de decese în SUA, din cauza COVID-19. Există, totuși, o veste bună!

Publicat: 25/04/2020 | 10:01

Pandemia de COVID-19 a provocat moartea a încă 1.258 de persoane în ultimele 24 de ore în SUA, potrivit universităţii Johns Hopkins. Vestea bună este că acesta este cel mai scăzut bilanț zilnic în aproape trei săptămâni.

VEZI AICI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! SUA ȘI CHINA, VINOVATE ÎN EGALĂ MĂSURĂ DE IZBUCNIREA PANDEMIEI GLOBALE DE CORONAVIRUS?

În total, în SUA, coronavirusul a ucis 51.017 de persoane. Între miercuri seară şi joi seară, Statele Unite au înregistrat 3.176 de decese, cel mai grav bilanţ zilnic.

STARSHIP. Elon Musk își pregătește retragerea din calea coronavirusului. Unde fuge patronul SpaceX

SUA, atac fără precedent la adresa Chinei

Recent, Peter Navarro, consilierul lui Donald Trump pe probleme comerciale la Casa Albă, a lansat un atac dur la adresa Chinei, pe motiv că nu ar fi făcut publice date și informații importante despre COVID-19, imediat ce le-a avut. În plus, asiaticii sunt acuzați că au ținut totul secret pentru a câștiga timp în scopul descoperirii unui vaccin.

NU RATA: CORONAVIRUS ÎN AMERICA. DUPĂ SUA, CEL MAI AFECTAT STAT DIN LUME, MEXIC PIERDE 350.000 DE ANGAJAȚI ÎN PRIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE CARANTINĂ

Unul dintre motivele pentru care poate nu ne-au dat datele pentru acest virus e că sunt în cursa pentru acest vaccin. Cred că e vorba de o cursă de afaceri”, a spus Peter Navarro.