Înainte să fie bătută de iubitul croat, Daniela Crudu și-a făcut rinoplastie! Avea bandaje la nas și a încercat disperată să își ascundă fața

Publicat: 12/02/2020 | 19:01

Nu mai este un secret pentru nimeni că, în trecut, cu multă vreme înainte să fie bătută de iubitul croat, Daniela Crudu și-a făcut rinoplastie. Atunci, ea a fost surprinsă de o echipă de paparazzi și, în poze, vedeta apare cu bandaje la nas, în timp ce încerca disperată să își ascundă fața cu ajutorul unei eșarfe. Acum… e doar o chestiune de timp până va afla dacă își va opera din nou nasul sau nu.

Citește și: Seco Dubravko, declarații revoltătoare despre loviturile pe care i le-a dat iubitei sale, Daniela Crudu

Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a ieșit din spital

În prezent, Daniela Crudu se reface fizic, dar și psihic după ce a fost bătută de iubitul croat, Sego Dubravko. Sora și tatăl ei îi sunt alături în aceste clipe dificile. Ana-Maria și Nelu Crudu au cumpărat medicamentele necesare în procesul de recuperare al fostei vedete de la Antena 1.

“Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface”, a declarat Nelu Crudu, relatează jurnaliștii de la România TV.

Citește și: Ana-Maria Crudu, imagini de colecție cu sora ei, la 3 zile după ce a fost bătută de iubit. Cum a fost machiată Daniela Crudu

Cunoscuta brunetă este extrem de speriată și nu mai vrea să audă sub nicio formă de croatul Seco Dubravko.

“Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a mărturisit Ana-Maria Crudu, conform sursei citată mai sus.

Astfel, în funcție de verdictul medicului estetician, Daniela Crudu va fi supusă unei noi operații chirurgicale prin care i se va reface nasul, după ce a fost lovită cu bestialitate de partenerul ei de viață.

Citește și: Câți euro cerea Daniela Crudu pentru o noapte de amor. Care este cel mai ciudat loc în care vedeta a întreținut relații intime

Daniela Crudu i s-a confesat lui Dan Capatos

Fosta asistentă TV i-a făcut dezvăluiri înfiorătoare lui Dan Capatos despre loviturile primite de la iubitul croat. Prezentatorul de la Antena 1 a declarat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” că situația a fost, de fapt, mult mai gravă decât se știa și a făcut publice afirmațiile fostei sale colege.

“Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos.

Citește și: Cum are grijă tatăl Danielei Crudu de vedetă, în locuința din Ferentari! Gest văzut de toți vecinii!