Înainte să ajungă falit și să abandoneze vila de lux de la Izvorani, Irinel Columbeanu a luat o decizie radicală. Are legătură cu fiica lui

Publicat: 10/03/2020 | 16:00

Înainte să ajungă falit și să abandoneze vila de lux de la Izvorani, Irinel Columbeanu a luat o decizie radicală. Ce a hotărât afaceristul în ceea ce o privește pe fiica lui.

Nu este nicio glumă! Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Omul de afaceri a abandonat vila de lux de la Izvorani, iar acum locuiește în chirie, într-un apartament destul de modest. Opulența și traiul bun în care se lăfăia Irinel Columbeanu sunt… istorie!

Acum, pe lângă faptul că nu mai trăiește în vila de lux, afaceristul a renunțat și la bolizii de lux. Acum, conduce un Opel la mâna a doua. Totuși, el a avut grijă ca fiica lui să nu ducă lipsă de nimic și să nu aibă grija zilei de mâine. Așa că Irinel Columbeanu a acceptat ca Irinuca să trăiască cu mama ei, în America. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL IRINEL COLUMBEANU I-A DESCHIS PROCES FOSTEI SOȚII! E VORBA DESPRE…)

„Irina se află în America de doi ani. Mai precis din vara anului 2018. Ea învăţa înainte la Liceul Francez «Anna de Noaielles», din România, unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au spus surse pentru Click!.

Monica Gabor s-a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor. Mariajul lor a durat, însă, puţin. Astfel, în 2011 au divorţat. După ce a devenit o femeie liberă, vedeta a ajuns iubita unui chinez putred de bogat, Mr. Pink, alături de care trăiește în SUA. Acesta îi asigură tot confortul necesar, iar bruneta nu duce grija zilei de mâine.

Iar Irinuca, cu siguranță, se bucură la rândul ei de tot confortul din lume.