Acasă » Exclusiv » Înainte de Paște, fiul fostului premier “tatonează” un ex-„iepuraș” și…

Înainte de Paște, fiul fostului premier “tatonează” un ex-„iepuraș” și…

De: C. C. 15/04/2020 | 23:28

Fiul fostului premier Viorica Dăncilă dă primele semne că ar fi trecut peste despărțirea de soție. După aproximativ un an de la divorț, Victor Dăncilă își încearcă norocul la una dintre cele mai sexy blonde din showbiz-ul românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (NU RATA: ELENA, FOSTA NORĂ A VIORICĂI DĂNCILĂ, RADIAZĂ DUPĂ DIVORȚ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cea mai nouă idilă care se prefigurează în lumea mondenă.

Fiul fostului premier Viorica Dăncilă pare mai hotărât ca niciodată să-și refacă viața sentimentală, după ce, în cursul anului 2019, a divorțat de soția sa, Elena. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Victor Dăncilă ”tatonează” un fost ”iepuraș” Playboy. Din câte se pare, sexoasa Raluca Podea i-a picat cu troc tânărului. După ce ar fi fost fermecat de formele apetisante ale blondinei de la MasterChef, Victor n-ar fi stat cu mâinile-n sân și ar fi trecut rapid la ”acțiune”. Fiul Vioricăi Dăncilă ar fi abordat-o pe sexoasa Raluca Podea pe o rețea de socializare.

Pesemne că șarmul său a dat roade, astfel că Victor Dăncilă nu ezită să își arate și public simpatia pentru fostul ”iepuraș” Playboy. La fiecare postare pe care Raluca o face pe respectiva platformă de socializare, Victor Dăncilă ”răspunde” cu câte o inimioară. Așa că, în următoarea perioadă, după ce o să treacă și criza de coronavirus, există toate șansele să asistăm la formarea unui nou cuplu în lumea mondenă. (VEZI AICI: TOP 15 CELE MAI RĂSUNĂTOARE DIVORȚURI DIN 2019)

Înainte de Paște, Victor Dăncilă, fiul fostului premier, “tatonează” un ex-„iepuraș”, Raluca Podea

A devenit un bărbat liber în 2019!

Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României, a divorțat anul trecut de soția sa, Elena. După separare, și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României, care diferă total de cea a soției sale, consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Astfel, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017, în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016. (NU RATA: FOSTUL “IEPURAȘ” PLAYBOY S-A “IZOLAT” LA PISCINĂ)

Victor Dăncilă a divorțat anul trecut

Victor Dăncilă a fost adoptat

Victor Dăncilă a fost adoptat de către părinții săi, la o vârstă fragedă. Viorica Dăncilă a ținut să dezvăluie că soțul ei a avut un puseu mare de tensiune atunci când a apărut știrea cu adopția lui Victor.

Știau mulți dintre prietenii mei, de la Videle, de unde am stat. M-au sunat mulți care au dorit să intervină, să spună adevărul. De aceea am și rugat colegii de partid să nu vorbească. Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul. Îmi voi apăra copilul chiar de ar trebui să lupt cu încă 10 publicații. V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel.

El a văzut articolul și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine. (VEZI AICI: SEXY-ISPITA CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE UN MILIONAR DIN GERMANIA. „A ZIS CĂ IA INELUL ȘI…”)

A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul, a avut un puseu foarte mare de tensiune. Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori, eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul. Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Raluca Podea, plajă topless în perioada de izolare

Fostul “iepuraș” Playboy s-a “izolat” la piscină

În urmă cu câteva zile, site-ul nr.1 din România vă prezenta, în premieră, imagini de-a dreptul savuroase care o aveau în prim-plan pe fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Blondina nu o duce deloc rău în această perioadă. Și asta pentru că s-a “izolat” la piscină. Raluca Podea profită din plin de vremea frumoasă și nu ezită să-și expună trupul în toată splendoarea.

Fostul „iepuraș” a fost surprins la plajă, în curtea casei, unde își ”execută” perioada de izolare. Cum este o fire extrem de dezinhibată, dar și din dorința de a nu se bronza cu urme, Raluca Podea a renunțat la sutien și și-a lăsat bustul generos mângâiat de razele soarelui. (NU RATA: CONCURENTEI DE LA MASTERCHEF I S-A FĂCUT DOR DE FAST-FOOD. AM FILMAT-O PE „FOSTA” LUI PASTRAMĂ ÎN TIMP CE…)

Probleme grave de sănătate! 

Raluca Podea s-a confruntat, recent, cu grave probleme medicale la nivelul danturii. După ce, în urmă cu aproximativ un an, blondina s-a văzut nevoită să își lipească fațetele cu superglue, de data aceasta, toată lucrarea vedetei s-a deplasat, iar medicii au fost nevoiți să o dea jos. Astfel, Raluca Podea a rămas fără niciun dinte în gură. (VEZI ȘI: ULTIMELE INTERVENȚII CHIRURGICALE AU ”MUTILAT-O” PE VEDETA DE LA PRO TV)

“Am avut mari probleme cu dantura. Toți dinții s-au deplasat înspre dreapta și am fost nevoită să îi dau jos. Sunt într-o situație extrem de delicată. Acum n-am dinți și trebuie să mănânc cu paiul. Am ajuns să mă hrănesc doar cu piureuri”a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Raluca Podea, una dintre cele mai sexy vedete

Cum s-a despărțit de Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv de iubitul ei. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

„Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat, care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit, la vremea respectivă, Raluca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea