În Spania, dragostea a învins coronavirusul. Un cuplu s-a căsătorit pe balconul casei! FOTO

Publicat: 10/04/2020 | 10:08

Pandemia de COVID-19 nu i-a împiedicat pe Jose Lopez și Deborah Gurreasi să-și îndeplinească visul. Chiar dacă în Spania a fost decretată stare de urgență, cei doi îndrăgostiți au reușit, totuși, să-și unească destinele. În lipsă de soluții, cuplul s-a căsătorit pe balconul casei!

Originari din La Rioja, Jose Lopez și Deborah Gurreasi aveau programată nunta pe 4 aprilie. Din păcate pentru ei, au fost nevoiți să anuleze tot. Prietenii lor nu s-au împăcat, însă, cu ideea, astfel că au pus la cale o nuntă surpriză.

Au programat o ceremonie, la care au participat, de la balcoane, vecinii și oamenii din cartier, cu baloane și postere pe care erau imprimate chipurile îndrăgostiților. La eveniment a fost prezent inclusiv primarul, care a fost, astfel, martor la căsătoria dintre Jose Lopez și Deborah Gurreasi.

Vizibil emoționați, cei doi au spus “Da” de la balcon, după care s-au sărutat în aplauzele celor care au fost alături de ei. După ce se va termina criza provocată de COVID-19, cuplul se va cununa și religios.

Peste 15.000 de morți în Spania

Pandemia de coronavirus a cauzat moartea a 90.000 de oameni în lume de la apariţia sa în China, în decembrie, dintre care mai mult de jumătate în Italia, Spania şi SUA, potrivit unui bilanţ realizat de AFP din surse oficiale.

În total, 90.938 de decese au fost înregistrate (pentru 1.534.426 de cazuri), dintre care 64.342 în Europa, continentul cel mai afectat.

Cu 18.279 de morţi, Italia este ţara cu cele mai multe decese, urmată de Spania (15.238), SUA (14.830) şi Franţa (10.869).