În sfârșit! S-a aflat unde se află casa în care Andreea Mantea filmează Puterea Dragostei, emisiune difuzată la Kanal D

Publicat: 03/03/2020 | 07:45

Oficialii de la Kanal D au dat lovitura cu emisiunea matrimonială “Puterea Dragostei”, care se bucură de un succes uriaș în rândul telespectatorilor. Primul sezon al show-ului moderat de Andreea Mantea a fost filmat în totalitate într-o casă din Istanbul. Astfel, vedeta și fiul ei, David, au făcut naveta între Turcia și România. Șefii prezentatoarei TV și-au dorit ca al doilea sezon de la “Puterea Dragostei” să fie realizat în București, dar, lucrurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg.

Citește și: “Te vinzi ascunzând urâtele unghii de la picioare”! Andreea Mantea, criticată aspru de un internaut. Cum i-a răspuns vedeta

S-a aflat unde se află casa în care Andreea Mantea filmează “Puterea Dragostei, emisiune difuzată la Kanal D

Regulile de la “Puterea Dragostei” nu mai reprezintă un secret pentru nimeni! După preselecții stricte, 12 concurenți – 6 băieți și 6 fete – sunt nevoiți să locuiască într-o casă, unde speră că își vor întâlni marea iubire. Audiențele înregistrate în timpul primului sezon al emisiunii moderată de Andreea Mantea au fost mult peste așteptările șefilor de la Kanal D, motiv pentru care ei au decis ca al doilea sezon să înceapă la scurt timp după finala celui dintâi. Mai mult, oficialii postului de televiziune și-au dorit să îi facă o surpriză îndrăgitei prezentatoare: au plănuit să fie filmat show-ul în București, și nu, în Istanbul; mai exact la Romexpo, acolo unde își are sediul și televiziunea, relatează playtech.ro.

Citește și: Andreea Mantea, pozată goală în cadă de iubitul misterios! Detaliul observat în imaginea HOT cu prezentatoarea de la Kanal D

Vestea a fost una minunată pentru Andreea Mantea și băiatul ei, David, care ar fi putut astfel să petreacă mai mult timp și cu tatăl său, Cristi Mitrea. Din păcate, din cauza perioadei prea scurte dintre cele două sezoane, planurile șefilor de la Kanal D nu au putut fi puse în aplicare, motiv pentru care, al doilea sezon se filmează tot în Istanbul, singurul oraș din lume care se întinde pe două continente. Acolo, vedeta primește ajutor din partea bonei fiului ei.

Sezonul 2 de la “Puterea Dragostei” se apropie de final

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au câștigat primul sezon al emisiunii matrimoniale de la Kanal D. În iulie 2019, ei au plecat acasă cu cu câte 10.000 de euro. Cei doi au fost printre favoriții publicului încă din startul show-ului. Cel de-al doilea seson al emisiunii a început tot în luna lui cuptor a anului trecut, la doar câteva zile după terminarea primei ediții. În plus, câștigătorii au rămas în casă și în sezonul al doilea și mai mult, și-au întâlnit și iubirea. Deocamdată nu există o dată oficială la care va avea loc marea finală a emisiunii “Puterea Dragostei”, însă, sunt zvonuri că aceasta va fi, de fapt, luna aceasta, potrivit sursei citată mai sus.