În sfârșit a renunțat la burlăcie! Chef Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre noua iubită: „Nu pot sta singur cuc”

Publicat: 22/12/2020 | 16:44

După ce a fost pus la zid că nu are nicio iubită, iată că nimeni altul decât Chef Cătălin Scărlătescu renunță la burlăcie. Acesta a vorbit despre femeia din viața lui și a mărturisit că era și timpul să facă acest pas, pentru că nu poate sta singur toată viața.

Deși s-a afișat toată viața singur și nu a vorbit niciodată despre femeile din viața lui, Cătălin Scărlătescu și-a deschis sufletul acum și a vorbit despre femeia care îl face să se simtă așa cum nu s-a mai simțit.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, celebrul chef a povestit totul despre noua lui relație, care încă se află la început.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Cea mai lungă relație a lui Scărlătescu a fost de 5 ani

Mereu discret atunci când vine vorba de viața lui personală, Cătălin Scărlătescu a mai povestit că cea mai lungă relație pe care a avut-o a durat 5 ani. 

”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.