În plină pandemie, “Prințul” a intrat în febra pregătirilor de nuntă. „Mi-a dat bani ca să îmi cumpăr…”

Publicat: 26/03/2020 | 16:00

Bat clopote de nuntă la Strehaia! După ce fiul și nora l-au făcut bunic, ”Prințul Țiganilor” pune la cale un mega-eveniment! În plină pandemie de coronavirus, Leo de la Strehaia a întrat în febra pregătirilor de nuntă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA UNUI CELEBRU FOTBALIST DIN “GENERAȚIA DE AUR” ÎL ACUZĂ PE “EX”-UL MILIONAR CĂ O TERORIZEAZĂ)

În plină epidemie de coronavirus, Leo de la Strehaia a luat o decizie uluitoare. După ce fiul său, Alin, și nora, Mihaela, l-au făcut bunic pe ”Prințul Țiganilor”, cei doi își pun pirostriile. Chiar dacă în România e stare de urgență și criza provoacată de COVID-19 a afectat pe toată lumea, Leo a dat drumul ”la robinetul” cu bani și vrea să pregătească un mega-eveniment. (NU RATA: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII!)

Din câte se pare, Leo nu se teme de epidemie și nici criza nu a ajuns până la Strehaia. Leo își dorește o nuntă regală pentru fiul lui și aleasa inimii acestuia.

Fiul lui Leo de la Strehaia și nora acestuia își pun pirostriile

Sexoasa-brunetă, care l-a făcut bunic pe Leo de la Strehaia, a făcut mărturisiri savuroase, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Potrivit tinerei, Leo a fost prins de febra pregătirilor pentru nuntă și a băgat mâna adânc în buzunar pentru tinerii însurăței, ca totul să fie pus la punct. (NU RATA: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”. BAROSANUL LEO A COBORÂT LA METROU & A TRECUT LA ”DIETĂ” CU COVRIGI!)

”O să facem nuntă. Eu și cu Alin ne căsătorim oficial. Tata-socru se ocupă de tot. Mi-a zis că el nu este afectat de criza coronavirusului. Leo mi-a dat bani ca să îmi cumpăr rochie de mireasă, dar și pentru pregătiri. Leo e cu dare de mână”, a declarat Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia

Cine este sexy-nora lui Leo

Potrivit surselor noastre, nora lui Leo, Mihaela, are 22 de ani și cochetează cu lumea manelelor. Tânăra, care are forme de invidiat, colaborează cu câțiva lăutari renumiți, din postura de dansatoare. Mai mult decât atât, se pare că ea l-a impresionat atât de mult pe socru, încât Leo a decis să-i găzduiască la București. De câțiva ani, Mihaela și Alin locuiesc alături de Leo și Dana într-un cartier rezidențial din apropierea Capitalei. (NU RATA: LEO DE LA STREHAIA, TRANSFIGURAT DE DURERE LA CĂPĂTÂIUL UNCHIULUI SĂU. CE DECLARAȚII A FĂCUT CU LACRIMI ÎN OCHI)

Bruneta s-a iubit cu un manelist celebru

Din câte se pare, Mihaela nu a ajuns întâmplător în familia vestitului Leo. Înainte de a ajunge nora lui, sexoasa brunetă a bifat o poveste de dragoste cu unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară.

Sexy-dansatoarea ar fi fost iubita lui Tzanca Uraganul. Cu aproximativ un an înainte de a-l cunoaște pe Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, Mihaela a avut o scurtă relație cu manelistul. Din imaginile care au ajuns în posesia noastră prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro se poate distinge faptul că sexoasa dansatoare a fost extrem de răsfățată. Bruneta ar fi primit din partea lăutarului numai cadouri scumpe, buchete imense de flori și s-ar fi plimbat cu bolidul de lux al acestuia. Nu-i de mirare că imediat după ce a ”rupt-o” cu Tzanca, Mihaela a ”aterizat” în familia ”Prințului țiganilor”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)