În plină pandemie, Paul Surugiu-Fuego a lansat o nouă piesă emoționantă: ”Cea mai lungă noapte”

Publicat: 08/04/2020 | 15:20

Chiar dacă este o perioadă în care criza medicală provocată de noul coronavirus deține o nedorită supremație, artiștii încearcă să păstreze contactul cu admiratorii și cu viața artistică, definitorie pentru ei, iar Paul Surugiu-Fuego nu poate face excepție de la regulă. 

Cu doar două ore în urmă, Fuego și-a anunțat fanii că a lansat melodia pe care o promisese cu mai mult timp în urmă, fiind vorba despre o piesă – ”Noaptea cea mai lungă” – ale cărei versuri sunt scrise de Adrian Artene, muzica aparținându-i lui Dov Seltzer, un muzician evreu de origine română.

”Dragii mei, iată melodia nouă pe care v-am promis-o! Este vorba despre o piesă specială, pe versurile lui Adrian Artene și muzica lui Dov Seltzer, un muzician evreu, de origine română! Sper să vă placă! Clipul este realizat de Ana Maria Halalai!” #paulsurugiufuego #ceamailungănoapte”, a scris artistul pe pagina sa de socializare.

(CITEȘTE ȘI: FUEGO, ȘEDINȚĂ FOTO SPECTACULOASĂ ÎN VALEA DE FOC DIN LAS VEGAS – NEVADA! FOTO-EXCLUSIV)

”Când tu nu ești aici, nu ești în noaptea mea…”

”Cu noaptea mă-nvelesc și stelelor vorbesc/ Când tu nu ești aici, nu ești în noaptea mea,/ Eu lumii îi recit versuri despre infinit/Când tu nu ești aici, nu ești în noaptea mea”, sunt versurile de început ale acestei melodii de dragoste cu puternice accente emoționale.

Iar reacția admiratorilor lui Fuego nu a întîrziat să apară: ”Multumim! Piesa este superba! Emotionanta si plina de sensibilitate! Felicitari, Adrian Artene! Felicitari, Paul Surugiu si de asemenea Dov Seltzer! Sunteti divini!”, ”Felicitări pentru premieră ! Îmi amintește de o melodie în ebraică pe care ai interpretat-o excepțional în cadrul festivalului Romaniada din Israel , uimindu-i pe toți!”, ”Chiar este o piesă specială , ma gindeam ca ne lași in așteptare. Acum, inainte sa adorm o voi mai asculta de citeva ori. Muzica și versurile minunate, nu mai vorbesc de interpretare… A fost luna plină și va fi și maine , nu uita sa-ți pui o dorința. Sa ai o zi cu soare și cu zimbet de copil”, ”O adorrr! Un glas cald și divin! Felicitări! Emotiile și vocea ta suava m-au copleșit pana la lacrimi. MASTERPIECE! ❤️????????”, au fost câteva dintre comentariile postate de către cei care au ascultat această nouă piesă lansată de Fuego.

(VEZI ȘI AICI: FUEGO ÎNCEPE DUMINICĂ, LA TVR 2, AL PATRULEA SEZON ”DRAG DE ROMÂNIA MEA!”)