În plină pandemie, o româncă a fost arestată în Italia pentru că și-a bătut soțul și l-a trimis să doarmă afară, în frig

Publicat: 17/03/2020 | 19:00

În plină criză de Covid-19 la nivel global, o româncă stabilită în Vicenza, Italia, una dintre cele mai afectate zone din Europa, a fost arestată, pentru că… și-a bătut soțul de nenumărate ori. Bărbatul este de origine italiană și are 79 de ani. Femeia ar fi fost violentă și cu vecinii care au vrut să aplaneze conflictul dintre cei doi soți, relatează gazetaromaneasca.com

Românca în vârstă de 43 de ani și-a ieșit complet din fire și și-a agresat fizic soțul zile la rând. Aceasta l-a amenințat, l-a lovit cu sticla în cap și l-a dat afară din casă, în frig, să stea în grădină sau pe terasă în timpul nopții.

Cu toate acestea, bătrânul de 79 de ani nu a vrut niciodată să depună plângere, deși agenții secției de poliție și carabinierii au intervenit de mai multe ori la domiciliul celor doi, fiind alertați de vecini.

La începutul acestei săptămâni, pensionarul a ajuns la camera de urgență a spitalului, după ce a avut parte de o nouă corecție fizică din partea nevestei sale. În cele din urmă, românca a fost reținută de polițiștii italieni.