În plină pandemie, Florin Salam și Costi Ioniță pregătesc ”lovitura” anului! Unde au fost surprinși cei doi artiști

Publicat: 09/04/2020 | 20:11

Pandemia de coronavirus nu îi oprește pe celebrii maneliști Florin Salam și Costi Ioniță să muncească pentru piesa anului. Artiștii au fost surprinși joi, 9 aprilie, într-un studio lucrând cu drag și spor pentru un nou hit.

”Lovitura” anului în materie de muzică vine de la Florin Salam și Costi Ioniță. Potrivit unei imagini postate pe contul de socializare de îndrăgitul Costi Ioniță, acesta și regele manelelor pregătesc o surpriză fanilor săi.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Botezatu e izolat în Berlin și… “Nu mai pot. Deja am dureri în corp, nu ies la…”

Regele manelelor a evadat din carantină

Celebrul manelist Florin Salam a ”părăsit” carantina după 12 zile în care s-a aflat în limita prevederilor legale impuse de starea de urgență, iar acum ar putea risca o amendă consistentă în condițiile în care autoritățile au prevăut sancțiuni drastice pentru cei care nu stau în casă, deși ar trebui să o facă.

Conform prevederilor legii impuse de starea de urgență și de ordonanța militară care prevede sancțiunile pentru cei care nu respectă carantina, celebrul manelist ar putea încasa până la 5.000 de lei amendă fiindcă a ”ieșit la aer”. Florin Salam s-a întors acum două săptămâni din Germania, dar a fost obligat, în contextul crizei coronavirusului, să rămână timp de 14 zile în carantină.