În plină pandemie, două femei din Bacău au fost prinse în timp ce furau sutiene, cu măști medicinale pe față

Publicat: 02/06/2020 | 13:34

Două femei din Bacău au fost prinse în timp ce furau sutiene. Hoațele, cu măști medicinale pe față, au ”atacat” un magazin din centrul Bacăului, cu gânduri mari, dar nu au luat în calcul un amănunt: locația era supravegheată video.

Imaginile cu cele două femei au fost postate pe rețelele de socializare, cu un mesaj clar din partea patroanei.

„Dacă tot ați venit la furat, haideți să vă fac vedete. Atenție, atenție, se întâmplă în Bacău, pe centru!”, a scris aceasta pe pagina de socializare.

Măsura obligativității purtării măștilor medicinale în spații închise se dovedește a fi o adevărată mană cerească pentru hoții din magazine. Aceștia acționează în voie.  Cele două femei au mers la furat după plan cunoscut: una dintre hoațe a ținut-o de vorbă pe vânzătoare, iar cealaltă a trecut la atac, crezând că nu o vede nimeni, iar masca îi asigură și o altfel de protecție. (VEZI ȘI AICI: NU E BANC! APELUL PRIMIT AZI LA 112: CUM A FOST PRINS UN HOȚ ÎNTR-UN MAGAZIN DIN BUCUREȘTI)

Femeile din Bacău se vor alege cu dosare penale

Ghinionul femeilor cărora li s-a pus pata pe lenjeria intimă a fost faptul că patroana magazinului urmărea tot ce se întâmplă în magazin cu ajutorul camerelor de supraveghere. De altfel, una dintre camere era amplasată chiar deasupra raftului de unde au fost sustrase mai multe sutiene.

După ce le-a dosit în buzunare și sub geacă, hoața avea să fie luată la întrebări de vânzătoare, după ce aceasta a fost avertizată telefonic de către patroană. În imagini se observă cum cele două tinere intră în magazin, își fixează bine măștile, pentru a nu fi recunoscute, după care trec la acțiune.

În cauză s-au deschis dosare penale, iar cele două hoațe de sutiene riscă să fie trimise la închisoare. Nu e pentru prima dată, când magazinul din centrul Bacăului devine ținta hoților. Și nu e pentru prima dată nici când proprietara magazinului face publice imaginile video cu hoții. (CITEȘTE ȘI: EI SUNT SUPER-HOȚII CARE DĂDEAU JAFURI CA ÎN FILME, CU MII DE CHEI ȘI ȘPERACLE. PUNEAU GPS-URI PE MAȘINILE “ȚINTELOR”, LE AFLAU PROGRAMUL ȘI…)