În plină pandemie de coronavirus, nuntă mare la Strehaia: ”N-aveți frică, la noi nu vine” VIDEO

Publicat: 20/03/2020 | 18:56

După ce CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a prezentat scene ireală de la o nuntă din Argeș unde au participat peste 100 de persoane, sfidând restricțiile impuse de autorități, iată că scenariul se repetă la Strehaia.

Nuntă, chef și voie bună, distracție cât cuprinde, așa se poate spune atunci când urmărești imaginile halucinante. E drept că în cu totul alte condiții nu ar fi fost nimic ieșit din comun, viața își urmează regulile ei, fie că este vorba despre înmormântare sau despre nuntă. Și cine îi poate opri pe oameni să se simtă bine?

Numai că – în contextul pandemiei de coronavirus – astfel de petreceri unde participă un număr mare de persoane sunt, practic, interzise de autorități. Există un risc real de contaminare cu noul coronavirus, numai că ideea de ”distanțare socială” a fost tratată cu indiferență (și) și Strehaia.

”Nu mai vorbiți urât, se distrează”

Muzica a răsunat, mesenii au dansat și au profitat de fiecare minut, niciunul dintre ei nu s-a gândit că ar putea să se infecteze sau – fără a ști că a contractat infecția cu COVID-19 – să îi infecteze pe alții.

”Bravo, țiganilor, n-aveti frică de coronavirus că la noi, la țigani, nu vine”, a fost unul dintre comentariile postate în dreptul imaginilor de la nunta din Strehaia. Din nefericire, au existat și alte comentarii în care internauții au fost de acord cu tot ceea ce s-a întâmplat, o altă părere fiind: ”Nu mai vorbiți urât de ei, se distrează”.