În plină pandemie de coronavirus, Marian “Ceaușescu” nu l-a uitat pe Ion Iliescu. Ce i-a adus celebrul protestatar. “Îmi este milă de el!” VIDEO

Publicat: 29/03/2020 | 11:48

Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut drept “Ceaușeascu” pentru modul în care îl imită pe fostul dictator, a fost unul dintre tinerii care au luptat la Revoluție, participând inclusiv la Mineriadă. Ulterior a devenit unul dintre cei mai celebri protestatari din România. Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, bărbatul în vârstă de 52 de ani nu l-a uitat pe Ion Iliescu, ex-președintele țării, căruia i-a făcut o vizită.

VEZI AICI: INCIDENT ÎN FAȚA LOCUINȚEI LUI ION ILIESCU. PROTESTATARUL ”CEAUȘESCU” A FOST RIDICAT DE POLIȚIȘTI: ”TREBUIA SĂ STAI LA PUȘCĂRIE!”

Ajuns în fața imobilului unde locuiește Ion Iliescu, Marian Tivilic Moroșanu a scos un pachet de alimente pe care a spus că l-a adus pentru fostul președinte al României deoarece este ”în vârstă și vulnerabil în fața noului coronavirus”. În afara produselor precum ciocolată cu rom, margarină, pâine, pufuleți, pește și arpacaș, “Ceaușeascu” i-a adus chiar și o pereche de cătușe.

EXCLUSIV. Un pușcăriaș român din Franța a ajuns, din cauza molimei de coronavirus, pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris!

”I-am făcut piața pentru că îmi este milă de el, să nu pățească ceva, să nu moară. Noi îl iubim. Cineva trebuie să aibă grijă de el pentru că este un om vulnerabil”, a mai spus celebrul protestatar.

Am declarația pe popia răspundere pentru, Pachetul tovarășului criminal Ion Iliescu conținea : un pachet de margarină românească; o conservă de pește ”Nici-o masă fără pește”;două pungi de pufuleți; două pâini fără sare; trei eugenii autohtone; două ciocolate cu rom; arpacaș; doi litri de apă plată, 2 portocale,2 pere și nu în ultimul rând, o pereche de cătușe.Criminalul Ion Iliescu este bine,sănătos și fericit ca justiția Romana din 89 pana în prezent îl lasă în libertate.

Publicată de Ceausescu Marian pe Joi, 26 martie 2020