În plină pandemie de coronavirus, Antonia a ajuns în pragul disperării: ”Vă cer ajutorul! Oamenii ăștia sunt bolnavi psihic!”

Publicat: 08/05/2020 | 17:55

Antonia, apel disperat pe Instagram. Artista le-a povestiti fanilor situația neplăcută cu care se confruntă și le-a cerut ajutorul.

În plină pandemie de coronavirus, Antonia a ajuns în pragul disperării. Artista se află într-o situație neplăcută și le-a cerut ajutorul fanilor. Iubita lui Alex Velea este hărțuită online, în permanență! Primește zilnic mesaje răutăcioase și amenințări cu moartea, atât la adresa ei cât și a familiei sale.

Afectată din cauza celor întâmplate, Antonia nu a mai rezistat și a răbufnit pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A ANUNȚAT CĂ S-A DESPĂRȚIT DE ANTONIA: „SĂ..”)

”Cred că fiecare artist trece prin treaba asta și primește cel puțin un mesaj urât pe zi. Eu sunt deja obișnuită cu chestia asta. Am învățat că orice postez, orice lansez, nu fac bine. E nașpa, e nasol. Mă faceți în toate feluri. Ok, accept. Dar când începeți cu mesaje despre copiii mei, deja mi se pare că sunteți bolnavi la cap. N-ai cum să faci așa ceva.

Urmează să postez niște mesaje pe care le-am primit și vă cer ajutorul, cu tot suflet vă cer ajutorul să dați report la fiecare pagină pe care o postez. Oamenii ăstia sunt bolnavi psihic. Nu există să scrii așa ceva despre un copil. V-ați plictisit grav în carantina asta. Nu-mi explic, a venit un val de oameni, de pagini. E ciudat rău de tot”, a continuat cântăreața.

Asta nu mai e libera exprimare, e bătaie de joc. Când începeți să jigniți, să vă luați de familia și copiii mei… Putem să ne dăm cu părerea și civilizat. Nu trebuie să te exprimi cu atâta ură”, a spus Antonia pe Instagram.

Antonia, cu ochii în lacrimi în cadrul emisiunii Gândul LIVE

În timpul mărturisirilor făcute la Gândul LIVE, Antonia Și Alex Velea au spus că se bucură la maximum de timpul petrecut împreună, în izolare. Le este dor să urce pe scenă sau să se întâlnească cu prietenii apropiați, dar își doresc să păstreze distanța socială.

Alex Velea: Ne bucurăm de perioada asta, că petrecem timp împreună!

Antonia: Să știi că eu mi-am dorit foarte mult să petrecem timp împreună, pentru că, de la o vreme eram foarte ocupați și, pentru noi este ceva.. e ideal!

Iar iubitul artistei a continuat: Profităm de această perioadă, știm că e o perioadă grea pentru toată lumea. Dar, din punctul ăsta de vedere, suntem fericiți că măcar suntem împreună și avem timp să ne bucurăm unii de ceilalți.

Întrebată de fiica din mariajul cu Vincenzo Castellano, Antonia a izbucnit în lacrimi. (VEZI ȘI: ANTONIA, ANUNȚ ALARMANT PE INSTAGRAM DUPĂ CE A AFLAT CĂ I-A FOST FOLOSITĂ IMAGINEA ÎN MOD FRAUDULOS)

Maya este foarte bine, într-adevăr, ea a intrat în carantină mai devreme decât noi. Dar e safe (n.r.: în siguranță), e totul în regulă. Acolo este mai grav și îmi fac griji, dar, vorbesc cu ea zilnic și au grijă de ea, e totul ok, a răspuns cântăreața cu multă emoție în glas.