În plină pandemie, Cristi Borcea lansează moda “Panda”! Poartă mască, dar nu împotriva COVID-19, ci împotriva cearcănelor!

Publicat: 23/03/2020 | 23:28

A fost stare de urgență pentru fostul boss de la Dinamo, care s-a văzut nevoit să recurgă la tratamente faciale. Astfel, în plină pandemie, Cristi Borcea lansează moda… “Panda”! Poartă mască, dar nu împotriva COVID-19, ci împotriva cearcănelor! În același timp, Valentina Pelinel merge la shopping echipată cu mască și mănuși de protecție. Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile nemaivăzute. (VEZI ȘI: Nuntă de cinci stele pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ieșit din casă, zilele trecute, și au avut un plan bine pus la punct. Ambii aveau să ajungă la salonul de înfrumusețare al fostei doamne Borcea, Mihaela, doar că la 20 de minute distanță unul de celălalt. Astfel, prima în zonă a ajuns Valentina, care a dat o tură, mai întâi, pe la un supermarket, de unde a făcut cumpărăturile. A descărcat plasele pline-ochi în portbagajul mașinii, apoi s-a ”furișat” la salon. De remarcat că, la cumpărături, frumoasa blondă s-a prezentat absolut „regulamentar”: cu mască și mănuși de protecție împotriva COVID-19.

Imagini ireale cu Cristi Borcea

Cristi Borcea a ieșit de la clinca de înfrumusețare a fostei soții, Mihaela

Tot o mască a purtat și Cristi Borcea, care a apărut și el la salonul fostei soții, numai că nu o mască împotriva virusului, ci contra… cearcănelor. Chiar dacă era roșu, „machiajul” te putea duce lesne cu gândul la un… urs panda. Cristi Borcea avea să părăsească salonul după vreo oră. În acest timp, soția lui a ieșit și s-a îndreptat, singură, spre casă. Avea s-o facă și fostul boss de la Dinamo, dar ceva mai târziu. Probabil, cei doi au avut o programare de ”înfrumusețare” aproape în același timp la clinica deținută de fosta soție a dinamovistului.(VEZI AICI: DACĂ VEZI FOTOGRAFIA, TE TOPEȘTI! CUM L-A SURPRINS VALENTINA PELINEL PE CRISTI BORCEA)

A donat 100.000 de euro! Mesajul Valentinei Pelinel

Fostul finanțator de la Dinamo este sensibil, într-adevăr, la suferința oamenilor. Alături de frumoasa lui soție, a donat 100.000 de euro către spitale, alăturându-se, astfel, lui Gigi Becali sau Andra, în același demers.

Valentina Pelinel a ajuns și ea la salon, dar mai întâi a făcut cumpărăturile de la un supermarket

”Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE ULUITOARE ALE UNUI ROMÂN VENIT DIN ZONA ROȘIE. CE A PĂȚIT PÂNĂ A AJUNS ÎN CARANTINĂ: “ERAM ACOLO, AI NIMĂNUI…”)

Condamnat în dosarele ”Transferuri” și ”Retrocedări de terenuri”

Pe 8 februarie 2019, milionarul Cristian Borcea – fost finanţator al clubului Dinamo – a fost condamnat definitiv la cinci ani închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa – Mamaia, plajă şi faleză – dosar în care fostul primar Radu Mazăre a primit nouă ani închisoare. Totodată, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Cristian Borcea, el având de plătit și alți 957.107 euro. (NU RATA: TOATE SOȚIILE LUI CRISTI BORCEA, OBLIGATE SĂ SEMNEZE O CLAUZĂ INEDITĂ)

Cristi Borcea a plătit sumele dispuse de instanță. În martie 2019, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a contopit cele două pedepse primite de Cristi Borcea în Dosarul transferurilor – 6 ani şi 4 luni – şi în cel privind plajele retrocedate – 5 ani. Instanţa a stabilit că faptele din cele două dosare sunt concurente şi a fost adăugat un spor. Prin urmare, Cristi Borcea avea de executat 7 ani şi 6 luni de închisoare.

În martie 2014, Cristi Borcea fusese condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în Dosarul transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc. El a fost eliberat condiţionat pe 2 iulie 2018, însă s-a reîntors în penitenciar pe 8 februarie 2019, după ce a fost condamnat în dosarul retrocedărilor de terenuri. Avea să iasă din nou de după gratii, pe 6 noiembrie 2019.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)