În plină pandemie, Cătălin Scărlătescu s-a ”privatizat”! Juratul de la Antena 1, gătește și livrează mâncare la ”casoletă”!

Publicat: 17/04/2020 | 10:49

Celebrul chef s-a adaptat condițiilor de criză! În plină pandemie de coronavirus, Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei jurați ai show-ului” Chefi la cuțite”, s-a ”privatizat”. Vedeta Antenei și-a lansat o platformă de delivery, gătește și livrează mâncare la ”casoletă”.

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai renumiți bucătari din România, pare că se descurcă de minune în timpul pandemiei de coronavirus. La scurt timp după ce în România s-a instituit starea de urgență, juratul de la ”Chef la cuțite” s-a lansat în afaceri. Vedeta Antenei 1 a lansat o platformă de delivery, casolet.ro.

Pe site-ul celebrului bucătar se poate comanda mâncare, iar pachetele sunt livrate direct acasă de Cătălin Scărlătescu sau de angajații acestuia. De gătit se ocupă juratul de la ”Chefi la cuțite” și echipa sa. (CITEȘTE ȘI: A INTRAT ÎN VIGOARE ORDONANŢA MILITARĂ NR. 9! CUM S-A SCHIMBAT VIAŢA ROMÂNILOR, DE AZI. CARE SUNT PRINCIPALELE MODIFICĂRI, ANUNŢATE DE MARCEL VELA)

„E un proiect la care mă gândesc de ceva vreme, dar întotdeauna eram prins cu altele. Perioada asta am folosit-o pentru a pune la punct casolet.ro, pentru că la fiecare sărbătoare oamenii mă întreabă de unde pot lua cozonac, sau coaste, sau drob. Am intrat în bucătărie acum câteva zile pentru că din momentul în care am format echipa am stat cu toții în izolare 2 săptămâni, să fim safe și să respectăm toate procedurile. Este un proiect care va continua și după Paște, funcționând ca un site de delivery, unde oamenii pot comanda de mâncare în fiecare zi”, a declarat Cătălin Scărlătescu.