În plină pandemie, Adrian Minune o ține într-o continuă petrecere la domiciliu! Cum se distrează manelistul în locuința sa din Ștefănești!

Publicat: 03/04/2020 | 12:59

De mai bine de o săptămână, lui Adrian Minune îi priește enorm izolarea la domiciliu. Celebrul manelist petrece cu patos și veselie la casa sa din Ștefănești, județul Ilfov. Iar membri familiei sale nu sunt singurii care iau parte la distracție. Cântărețul și-a invitat în locuință întregul band și grupul de prieteni aropiați.

Categoric printre oamenii care nu se plâng de izolarea la domiciliu se află legendarul Adrian Minune. Carismaticul cântăreț a găsit metoda perfectă de a-și petrece timpul fericit în locuință, cu familia. Dragostea pentru muzică îi ține dispoziția bună în această perioadă.

CITEȘTE ȘI: Adrian Minune, ademenit de concurență! Cântărețul ”se rupe” pe maneaua lui Jador și a lui Lino Golden! VIDEO senzațional

În ultimele două săptămâni artistul din lumea muzicii de petrecere apare încontinuu în nenumărate filmulețe pe rețelele de socializare, iar imaginile aduc invidie pentru oricine care nu știe ce să mai facă în casă la ora actuală. Cântărețul  o ține tot într-un dans și-o voie bună, mese îndestulate, narghilea, băutură, prieteni apropiați, muzică de petrecere live și o veselie continuă. Cui nu i-ar plăcea? Martorele distracției lui Adrian Minune sunt filmulețele de mai jos.

@meoromeo8@adriansimionescu3♬ sunet original – meoromeo8

@meoromeo8@adriansimionescu3

♬ sunet original – meoromeo8