În plină epidemie de coronavirus, Leo de la Strehaia a luat o decizie radicală: ”După ce am discutat cu familia…”

Publicat: 18/03/2020 | 14:09

În plină epidemie de coronavirus, Leo de la Strehaia a luat o decizie radicală. După ce s-a consultat cu familia sa, ”Prințul țiganilor” le-a mărturisit tuturor ce are de gând să facă în cel mai scurt timp posibil. 

Leo de la Strehaia a decis să își vândă palatul pe care și l-a construit la Strehaia, locul său de baștină. El crede că banii cash sunt cei mai utili în această perioadă de criză. (CITEȘTE ȘI: SEXY-DANSATOAREA CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA A FOST IUBITA UNUI CELEBRU MANELIST)

”Vreau să îmi vând palatul. Cer 2 milioane de euro, o să iau 2 milioane de euro, mai puțin nu las. Casa pe care am scos-o la vânzare valorează chiar mai mult, cu tot cu teren, dar mă mulțumesc cu atât. Acum am decis să îl vând pentru că trecem printr-o perioadă de criză. Situașia este dificilă în România, iar eu, sincer, aș vrea să mă retrag puțin din lumea afacerilor. Oricum, pentru mine, casa este puțin cam mare, eu nu mă mai mișc așa cum mi-aș dori după accidentul vascular cerebral pe care l-am suferit, am probleme cu o mână și cu un picior, nu mai urc scările așa cum ar fi ok, mi-e greu.

Așa că, după ce am discutat cu familia, am decis să mă stabilesc într-un apartament, nu am nevoie de o casă atât de mare. În schimb, banii cash pe care i-aș putea avea după ce vând casa ar fi mai mult decât utili, cu atât mai mult cu cât am planuri serioase de viitor. O să stau în casă, la patru, cinci camere, cu soția mea, cu Dana, iar rudele mele se vor muta în casele pe care le avem pe aici, prin Strehaia. Iar acum, când e epidemia de coronavirus, dacă stau acasă, vin mulți oameni în vizită, prefer să mă izolez, să stau cu cât puțini oaeni, să nu pățesc ceva mai ales că eu am probleme serioase de sănătate”, a declarat Leo de la Strehaia pentru Wowbiz.

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie 2019, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său.

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-au furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției. (VEZI ȘI: LEO DE LA STREHAIA CERE ROMÂNIEI DAUNE DE 10 MILIOANE €! MOTIVUL ESTE…)

„Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat. A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.