În plină epidemie de coronavirus, Dan Negru răbufnește din nou: ”Virusul e de 10 ori mai slab decât cel gripal și de mii de ori mai promovat”

Publicat: 28/02/2020 | 17:05

În plină epidemie de coronavirus, Dan Negru răbufnește din nou. Prezentatorul TV crede, cu tărie, că virusul ucigaș este și un business media.

Autoritățile au confirmat, astăzi, două noi cazuri de coronavirus în România. Este vorba e un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara. Anunțul a fost făcut în urma unei conferințe de presă, susținută de Ministerul de Interne.

Bărbatul s-a întors în țară pe 25 februarie din Italia. Acesta s-a prezentat la spital și a primit tratament și testare pentru coronavirus. Astăzi a venit confirmarea virusului. Femeia de 38 de ani a mers pe 17 februarie la Bergamo, iar pe 25 februarie a avut primul simptom de boală. S-a prezentat la spital pe 27 februarie.  Tot astăzi testul a fost confrmat pozitiv. Cele două persoane vor rămâne în centrele de carantină din județe. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE O COMPANIE AERIANĂ, DUPĂ IZBUCNIREA ISTERIEI CORONAVIRUS! ESTE SINGURA CARE FACE ASTA)

În plină epidemie de coronavirus, Dan Negru reacționează din nou. În opinia prezentatorului TV, virusul ucigaș este și un business media.

”După ce Netflixul si online-ul au bubuit in ultimii ani televiziunea clasică, cornavirusul a readus audiențe uriașe ecranelor de TV clasice din toată lumea. Așa arată sondajele din Italia, Franța, China, Anglia, Germania. Adică,țările unde televiziunea clasică scădea. In Italia știrile și-au triplat audiența cu ajutorul coronavirusului și in China nr telespectatorilor a crescut cu până la 900 %. Coronavirus e și un business media! 
In România, profesorul Streinu Cercel spunea ieri că virusul coronavirus e de 10 ori mai slab decat virusul gripal. Și de mii de ori mai promovat. OMS a reamintit ieri că gripa normală face 60000 de morti anual in Europa. Doar că morții de gripă clasică fac audiențe mai mici decat bolnavii-sănătoși de coronavirus”, a scris Dan Negru pe Facebook.