În plină epidemie de coronavirus, Connect-R a răbufnit la adresa bătrânilor: “Cei ce se presupun a fi mai înțelepți…”

Publicat: 26/03/2020 | 13:58

Indignat de faptul că unii dintre bătrâni ignoră recomandările făcute de autorităţi în plină epidemie de coronavirus, Connect-R a răbufnit la adresa acestora. Alături de afirmaţiile acide, cântăreţul a publicat şi o fotografie în care apare în timp ce stă la o coadă la un magazin, iar în spatele lui se află multe persoane în etate.

Citeşte şi: Fosta soție a lui Connect-R, închisă în casă din cauza epidemiei de coronavirus. A cerut ajutorul fanilor!

Connect-R, mesaj dur pentru bătrânii care nu respectă recomandările autorităţilor

În dreptul selfie-ului, care a stârnit atât reacţii pro, cât şi unele contra, Connect-R a scris următorul mesaj: “Din păcate, cei ce se presupun a fi mai înțelepți prin prisma vârstei, «dar și mai vulnerabili tot din cauza vârstei, n-au inteles nimic…!»”.

Află şi: Dezvăluirea care schimbă tot. Chinezii anunță: “Coronavirusul își are originile în Italia”

Postarea artistului de pe Instagram a strâns sute de comentarii, iar printre acestea se numără şi unul de la Byly, care l-a atenţionat pe Connect-R în legătură cu situaţia critică din farmaciile din România: “Nu se mai găsesc măşti, boss. Poate la asta nu te-ai gândit”. Îndrăgitul cântăreţ a venit însă imediat cu soluţii la această criză în care ne aflăm din cauza pandemiei de COVID-19: “Boss, un fular, o mănuşă şi o distanţă corespunzătoare…”, după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului.

Connect-R, revoltat de inconştienţa unor bătrâni cu care s-a intersectat la un magazin © Instagram
Connect-R, revoltat de inconştienţa unor bătrâni cu care s-a intersectat la un magazin © Instagram

Nu rata: Connect-R, naș de botez fără Misha! Cine i-a fost alături la botezul fetiței lui Jimmy Dub

1.029 de oameni infectaţi cu noul coronavirus în România

Conform celor mai noi informaţii, în ţara noastră, 1.029 de oameni au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar alţi 17 au murit din cauza virusului ucigaş. În acelaşi timp însă, 6.151 de persoane se află în carantină, iar alte 110.042 sunt izolate. Cercetătorii au spus că oricine este asimptomatic după 12 zile este improbabil să mai prezinte simptome, însă oamenii sunt sfătuiți ca, dacă sunt suspiciuni că au virusul ucigaş din China, să se izoleze pentru o perioadă de 14 zile pentru a evita posibilitatea de răspândire. Oamenii de știință au precizat însă că încă mai sunt multe informații de aflat despre COVID-19. Virusul mortal provoacă febră, tuse și probleme de respirație.