În plină criză pandemică, Floricica Dansatoarea este disperată! A făcut, din nou, apel la Divinitate. “Mă rog la Dumnezeu să…”

Publicat: 29/03/2020 | 15:31

Floricica Dansatoarea, pe numele real Floarea Dragomir, a ținut să iasă în evidență. Pe contul personal de socializare, femeia a urcat o fotografie în care apare în genunchi, în timp ce se roagă pentru pace și liniște în lume, dar și pentru dispariția teribilului virus din China, pe care l-a botezat “coroana”.

VEZI AICI: FLORICICA DANSATOAREA O DESFIINȚEAZĂ PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT! ”TU TE-AI RIDICAT PE SPATELE MEU, VULPIȚO!”

Mă rog la Dumnezeu să fie pace în lume și să dispară coroana>> asta”, a scris Floricica Dansatoarea în dreptul fotografiei.

NU RATA: MOMENTE OBSCENE ÎN ORĂȘELUL COPIILOR! FLORICICA DANSATOAREA ȘI-A DAT PANTALONII JOS ȘI A ÎNCEPUT SĂ DANSEZE PE MANELE ÎN FAȚA A ZECI DE COPII

Nu este la prima gafă: „A venit ‘coronavinul’, ce-o să facem?”

Nu este pentru prima oară când Florica Dansatoarea face apel la Divinitate în speranța că vom scăpa de pandemia de COVID-19. În februarie, a făcut un live pe Facebook, stâlcind și atunci numele virusului ucigaș.

A venit coronavirus! O să fim vai de capul nostru, o să murim. Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să ne apere ţara. Dumnezeu să aibă milă şi îndurare de noi… că a venit ălă, CORONAVINUL, din China! Ce-o să facem? Vai de capul nostru, păcatele noastre. Floricica Dansatoarea vă spune sincer, duceţi-vă la psihatrie ca să scăpaţi de coronavirus, că ne-a înnebunit lumea”, a zis ea.