În plină criză de coronavirus, Andreea Mantea și-a retras fiul de la grădiniță: ”Stăm în casă sau pe balcon”

Publicat: 18/03/2020 | 15:15

În plină criză de coronavirus, Andreea Mantea a luat o decizie radicală! Prezentatoarea TV și-a retras fiul de la grădiniță.

Stabilită de mai mult timp în Istanbul, pentru filmările care au loc în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Andreea Mantea a luat o decizie radicală. În contextul epidemiei de coronavirus, prezentatoarea TV a decis să-și retragă fiul de la grădiniță. (CITEȘTE ȘI: ÎN SFÂRȘIT! S-A AFLAT UNDE SE AFLĂ CASA ÎN CARE ANDREEA MANTEA FILMEAZĂ PUTEREA DRAGOSTEI, EMISIUNE DIFUZATĂ LA KANAL D)

”L-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație. Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum. Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei”, a declarat Andreea Mantea pentru VIVA!

Andreea Mantea a mărturisit că în Turcia lumea nu este foarte panicată. Însă, cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că țara nu se confruntă cu atât de multe cazuri de coronavirus. (VEZI ȘI: ANDREEA MANTEA, ÎN LACRIMI LA TV. PREZENTATOAREA A RĂBUFNIT DUPĂ CE A AFLAT DECIZIA RADICALĂ PE CARE AU LUAT-O BIANCA ȘI LIVIAN)

”Atmosfera în Turcia este destul de ok, lumea nu este foarte panicată, poate și datorită faptului că încă nu sunt foarte multe cazuri confirmate, până la acest moment când acord acest interviu. Aseară, am ieșit să cumpăr ceva și era un mic haos creat, în câteva supermarketuri.

Am văzut că era coadă, multe mașini, făceau multe cumpărături, lucruri care m-au speriat puțin, deoarece nu acesta este comportamentul de consum al oamenilor de aici. Am urmărit și canelele de știri, de aici, din Turcia. Atât cât am putut să înțeleg, cei avizați îi sfătuiau pe toți să nu intre în panică și să urmeze sfaturile medicilor. Deja au început să se închidă multe școli”, a mai spus vedeta.