În plină criză a coronavirusului, gel antibacterian ”minune” la Prima TV. Antireclamă pentru geluri concurente, teleshopping cu iz de speculă

Publicat: 01/04/2020 | 10:05

Consiliul Național al Audiovizualului a atras atenție, de când a început criza coronavirusului, că nu trebuie profitat – la nivel comercial – de o astfel de situație medicală complicată. Însă iată că apar unele ”ieșiri în decor”, iar Prima TV a difuzat, la teleshopping, un gel antibacterian care a fost prezentat drept cel mai bun dintre toate care sunt pe piață.

Potrivit informațiilor furnizate de paginademedia.ro, doar într-o jumătate de oră prezentatoarea a ”șters” pe joc cu toate celelalte geluri, spunând pe post că sunt ”pline de chimicale”. Vânzarea a pornit de la 819 lei, acesta fiind prețul de pornire pe ecran. Cum 236 era prețul corect – spunea prezentatoarea, gelul a fost lăsat “la ofertă”: 163 de lei trei “recipiente” de 300 de ml fiecare.

După monitorizarea emisiunii respective, s-a ajuns la concluzia că 500 de produse au fost vândute în jumătate de oră – dintre care primele 40 apăreau ca vândute la 819 lei.

(CITEȘTE ȘI: “VULPIȚA” DE LA ANTENĂ “SE IA DE PIEPT” CU UN MEMBRU CNA!)

Reclama este sufletul comerțului… Dar…

Evident, oamenii sunt atrași de prezentarea ”pompoasă”, cu atât mai mult cu cîât criza medicală se adâncește și la noi în țară, iar teama de infecția cu noul coronavirus plutește în aer. Întrebarea care rămâne este, însă, până unde se poate ajunge, la nivel comercial, pentru a reuși să vinzi un anumit produs prezentat drept o soluție salvatoare?

“Avem un produs, un produs de care avem nevoie astăzi… Dragilor, acest produs are la bază două ingrediente importante. Este un gel antibacterian, pentru mâini, și vreau să știți că este pe bază de arbore de ceai și argint coloidal”.

“Apar tot felul de crăpături, apar eczeme, din cauza substanțelor chimice pe care le conțin, de obicei, produsele cu aceste proprietăți ”

Are și un miros plăcut. Asta e ce nu-mi place la acele soluții antibacteriene pe care le găsim astăzi – dacă le mai găsim. Dar nu le găsim pe piață, e o problemă de câteva săptămâni. Nu întâmplător v-am adus acest gel astăzi”, recomandă cei care vând respectivul gel antibacterian, potrivit paginademedia.ro.

(VEZI ȘI AICI: ZECI DE RECLAMAȚII LA CNA ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ”TELENOVELA” VULPIȚA: ”EMISIUNE DEGRADANTĂ, VULGARĂ, BATJOCORITOARE LA ADRESA DEMNITĂȚII UMANE”)