În loc de apă la robinet curge bere, brandy și rom

Publicat: 06/02/2020 | 20:21

Locuitorii unei clădiri rezidențiale din Kerala, sudul Indiei au fost șocați când au vrut să folosească apa de la robinet. În loc de lichidul incolor aceștia au observat că de la robinetele lor curge bere, brandy și rom.

Conform BBC, Kerala este regiune în care se înregistrează cel mai mare consum de alcool din toată India. Deși au primit de l robinet un cocktail puternic de alcool, locuitorii nu au îndrăznit să îl consume, fenomenul fiind mult prea ciudat și inexplicabil.

În momentul în care oamenii au sesizat că un lichid cu miros de alcool a început să curgă când au dat drumul la apă, s-au grăbit să anunțe autoritățile pentru a dezlega misterul. După ce locatarii blocului din Kerala, sudul Indiei au luat legătura cu autoritățile, acestea au descoperit că apa a fost contaminată cu alcool.

În urma investigațiilor, a reieșit că 6.000 litri de alcool confiscat fusese îngropat în apropiere. Alcoolul a fost ”depozitat” bine într-un recipient, care a intrat în pânza freatică și așa a ajuns la chiuvetele locatarilor din bloc.

Mirosul puternic de alcool i-a speriat pe oameni și i-a ținut deoparte de apa contaminată. Aceștia nu au folosit apa, nici pentru consum, nici pentru spălat sau gătit. Din această cauză copiii nu au mers la școală, acasă au rămas și părinții lor.

Fenomenul a fost unul straniu, deși speriați de cele întâmplate, pe locatari nu i-ar deranja ca de acum la robinetele lor să curgă numai bere, brandy și rom.