„În lipsa mea…” Gina Pistol l-a „tradus” pe Smiley cu altul?! Mesajul subliminal al starului de la Pro TV

Publicat: 05/02/2020 | 10:13

Orice postare a unei vedete este interpretată de fanii săi în fel și chip. Fiecare încearcă să descopere și să descrifreze un eventual mesaj ascuns printre cuvinte sau în videoclipul propus, iar concluziile sunt, de foarte multe ori, împinse până la extrem. Dar și asta face parte din decorul cotidian, interacțiunea dintre un artist și admiratorii săi fiind ”condimentată” direct proporțional cu notorietatea vedetei.

De data aceasta, Smiley a fost cel care a ”dat apă la moară” speculațiilor diverse, postând pe Facebook o… amintire muzicală, piesa pe care a interpretat-o alături de Uzzi, ”În lipsa mea”. Discutăm despre o melodie din anul de grație 2007, însă fanii lui Smiley au început să pună unele întrebări. Ce a vrut să transmită artistul?, a fost una dintre ele. Poate că este vorba despre un mesaj subliminal și, evident, cu toții și-au îndreptat gândurile către sufletul-pereche al lui Smiley, Gina Pistol. Eventuale ”probleme în paradis” ar fi o bombă în showbizul autohton, însă Gina Pistol și Smiley au preferat, de-a lungul timpului, să păstreze o discreție uimitoare.

”În lipsa mea | 2007| album: În lipsa mea”, a notat Smiley în dreptul videoclipului postat pe pagina sa de socializare. Iar dincolo de toate ipotezele – pe care doar realitatea le va confirma sau infirma -, fanii și-au manifestat bucuria pentru că piesa respectivă le-a fost propusă spre reascultare.

”O melodie frumoasa, ca de altfel toate melodiile tale, dar ceea ce mi-a plăcut foarte mult, ești tu, fără barbă.. Super… Din punctul meu de vedere, îți stă mult mai bine fără barbă… Mult succes în continuare ????????!!!”, ”O foarte frumoasă melodie ! Mi se face pielea de gaina si acum cand o ascult !”, ”Frumoasa melodie, o am ca ton de apel si nu am gasit o altă melodie de inlocuit????, care sa-mi placă la fel de mult!”, ”Daca ești mereu „plecat pe Marte”!!!… Normal că în lipsa ta se întâmplă multe????????”, ”O melodie frumoasă, sensibila…marca „Smiley” ! Bravo… ! ❤️”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de socializare a lui Smiley.